Årshoroskop

HoroskophjulNu kan du her på Krydsord.dk læse dit horoskop for hele 2016, så du kan få indsigt i, hvad der sker af spændende ting næste år for netop dit stjernetegn.

Skulle du også være interesseret i de andre stjernetegns årshoroskoper, kan du ligeledes læse disse; du finder nemlig dem alle sammen i listen til højre for teksten her.

Årshoroskoperne er skrevet af den kendte astrolog Adrian Duncan, der har medvirket i tv og desuden har lagt horoskoper i mere end 30 år.

 

Find dit årshoroskop her

Årshoroskop for VædderenÅrshoroskop for TyrenÅrshoroskop for TvillingenÅrshoroskop for krebsenÅrshoroskop for løvenÅrshoroskop for JomfruenÅrshoroskop for VægtenÅrshoroskop for SkorpionenÅrshoroskop for SkyttenÅrshoroskop for StenbukkenÅrshoroskop for VandmandenÅrshoroskop for Fisken

 

Årshoroskop på Krydsord.dk

Udover årets horoskop, kan du her på Krydsord.dk finde både dagens, ugens og månedens horoskop. De er alle sammen sjove og interessant læsning, og kan alle på hver deres måde bibringe ny viden til dig.

Du finde alle de forskellige typer af horoskoper i listen til højre for denne tekst.

Årshoroskopet er, som alle de andre typer horoskoper, udformet for de 12 stjernetegn, men årshoroskopet adskiller sig alligevel fra de andre horoskoper. Det er et helt særligt horoskop, fordi det har mulighed for at vurdere stjernernes forandringer i gennem et helt år. Det gør det til et langt mere uddybende og interessant horoskop, der viser dig de tendenser, der kommer til at påvirke dig til næste år.

Årshoroskopet er påvirket af planeternes bevægelse, og det er planeternes påvirkning på stjernetegnet, der giver dig forskellige muligheder og udfordringer i løbet af året. Du kan læse mere om planeterne og de andre elementer, der har indflydelse på horoskopet på horoskoper.net. Selvom årshoroskopet er spændende, så skal det også gælde for alle, der er født i samme stjernetegn som dig. Det er med andre ord ikke særlig detaljeret eller personligt. Vil du gerne have et personligt horoskop, så kan du besøge Horoskoper.net.

 

Få lagt et personligt horoskop af Adrian Duncan

 

Det personlige horoskop

Hos Horoskoper.net kan du få lagt et personligt horoskop ud fra din fødselsdato, fødselssted og fødselstidspunkt. Astrologen lægger så et horoskop og udfærdiger en dybdegående vejledning, som du kan få leveret enten som en Pdf, du selv kan printe ud, eller en flot trykt udgave, du kan få sendt hjem til dig med posten.

Vejledningen fra astrologen giver dig det værktøj du har brug for, for at få mere viden om dig selv, og lære om hvad din fremtid kan bringe. Selvom horoskopet ikke er en forudsigelse af fremtiden, så kan det vise dig hvilke planeter, der vil befinde sig i dit stjernetegn, og hvilke situationer det kan medføre.

Horoskopet giver dig en særlig mulighed for at vælge vejen i dit liv, så du kan forme livet i forhold til dine egne ønsker. Desuden giver horoskopet dig en enorm selvindsigt, og kan give dig en chance for dels at udnytte dine evner og talenter, men også til at arbejde med de mindre gode sider af dig selv, som for eksempel vrede eller irrationelle reaktionsmønstre.