Babyudstyr

Velkommen til Krydsord.dk's partnersite, Graviditet.dk. Vi vil i denne sektion benytte lejligheden til at gøre opmærksom på Danmarks førende site for gravide og nybagte forældre. På Graviditet.dk kan du finde et stort antal grundige artikler om graviditet og småbørn. Her er blandt andet artikler on alt lige fra gravidekosttilskud over ventetøj til barnevogne, autostole og gravideseler til køreturen.

Graviditet.dk har netop åbnet en babyshop, hvor man kan finde de mest populære produkter fra en bred vifte af danske webshops - det er derfor nu nemmere end nogensinde at finde netop det produkt man ønsker.

Ikke desto mindre er Graviditet.dk påbegyndt arbejdet med at udviklde en shop, som ikke bare tilbyder det, som alle andre webshops har på lager. Når du besøger den ny shop, vil du således blive mødt af ganske få men særligt unikke produkter som for hovedprtens vedkommende er håndlavede produkter udviklet af nyopstartede ildsjæle.

Folkene bag disse produkter som kan købes direkte på Graviditet.dk (uden at skulle forbi en anden hjemmeside) har det til fælles, at deres produkt har set dagens lys som resultat af et behov de havde i forhold til deres egne børn. Produktet viste sig senere at være så stor en succes, at de har valgt at producere så andre bør også kan få glæde af dem.

 

 

Årsagen til, at produkterne nu sælges på Graviditet.dk er, at folkene bag siden selv fik mulighed for at teste produkterne på deres egne børn - og det med så stor begejstring at parterne besluttede sig for at hjælpe hinanden.Resultatet er nu, at Graviditet.dk har muligheden for at sælge unikke produkter, som ikke er umiddelbart tilgængelige andre steder - og disse nyopstartede iværksættere har fået en fantastisk platform, der kan hjælpe dem godt på vej i bestræbelserne på at få deres produkter ud til så bredt et publikum som muligt.

 

Babynest

Babynest - den perfekte barselsgave

Det første produkt vi fik ind i shoppen, er denne simple men geniale babynest. 'Nest' betyder som bekendt 'rede', og det er en ganske rammende betegnelse for denne fantastiske opfindelse. Nesten - eller reden - giver baby en følelse af den omsluttethed som lige siden undfangelsen har ydet tryghed - fra mors mave til mors og fars sikre favn.

Babynesten kan med fordel tages med op i sengen, hvor man således kan ligge helt tæt med sit barn uden at opleve følelsen af at komme til at ligge oven på det. Samtidig er den genial at have med på tur ud af huset hvor baby nemt kan få en lur uanset om det er på et bord, på gukvet eller et helkt tredje sted. Barnet ligger blødt og dejligt og uden nogen risiko for at trille ud.

Babynesten har vist sig som en særdeles populær barselsgave - der er ganske enkelt garanti for glade forældre da nesten kan bruges til mange forskellige formål samtidig med, at den bringer en masse tryghed og nærhed for både barn og forældre. Vi er ganske skråsikre i dette udsagn, da vi selv har købt den som netop barselsgave - det var et hit uden lige.

 

 

Babybad m. havre & kokos

Baby Kraes - husmoderråd i nye klær

Allerede nu tør vi godt løfte lidt af sløret for det næste produkt i Graviditet.dk's babyshop - vi gør opmærksom på, at produktet først er finde i shoppen fra slutningen af maj 2016. Men derfor må man gerne begynde at glæde sig.

Mange småbørn døjer med tør hud, hvilket kan være svært at få bugt med. Barnets sarte hud har det ofte svært med alle former for sæber - endda selv med særdeles skånsomme og økologiske produkter.

Produkterne fra Baby Kraes gør noget helt enkelt; nemlig at følge et godt gammeldags husmoderråd som nær var gået i glemmebogen. Hemmeligheden er noget så simpelt som havre. Havre har nemlig antiinflammatoriske egenskaber og indeholder desuden masser af antioxidanter som både forebygger og behandler tør hud eller andre hudproblemer. Dette gælder både for voksne og for børn, men særligt er spædbørns hus overfølsomme overfor sol, sæberester og andre udtørende elementer. Havren bevarer hudens fugt samtdig med, at den rengør den.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at du allerede kan gøre meget for dit barns hud ved blot at hælde en dl havregyn i det varme vand. Når vi alligvel er så ivrige efter at anbefale netop dette produkt er det fordi, det er gennemtestet med en langrække følgeprodukter såsom kokos og dødehavssalt som yderligere tilføjer fugt og vitaminer til barnets hud. Særligt hvis du allerede oplever, at dit barn har hudproblemer, så vil vi kraftigt anbefale at du prøver dette produkt.

 

Få en gratis vareprøve

Det koster 89 kr. for en æske med 200 gram, hvilket svarer til ca. 20 bade. Derudover skal det understreges at du ikke behøver at tilføre sæbe i vandet - tværtimod, vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke bruger almindelig sæbe til dit barn. Du kan bruge (babyshampoo) til håret, hvis du synes - men det er på ingen måde nødvendigt.

Når vi i løbet af kort tid kan præsentere Baby Kraes produkterne, så vil der være mulighed for, at bestille gratis vareprøver. Vareprøverne indeholder hver især ét bad - og vi er så sikre på at du kan lide det, at vi endda betaler fragten. Har du efterfølgende interesse i at købe produktet, anbefaler vi, at du overvejer at købe 3 æsker af gangen, da vi i så fald betaler for fragten. Ved køb af 1-2 kasser skal der beregnes 39 kr. i fragt oven i prisen.

Vi lover at liste kommende produkter fra Graviditet.dk's babyshop her på siden. Har du selv et unikt produkt du synes vi skal høre mere om, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os på andreas [@] mpo-ltd.com og fortæl din historie, så vil vi hjertens gerne kigge nærmere på det. Indtil der kommer flere produkter her på siden, håber vi, I har nydt at læse med.

 

Rigtig god fornøjelse med turen videre til Graviditet.dk