Bingo på nettet

Nedenfor giver Krydsord.dk dig en introduktion til bingo på nettet.

Da vi var i kontakt med folkene bag Bingoforum.dk, som vi leverer krydsordsopgaver til, spurgte vi om de ville hjælpe os med at skrive en kort guide til bingo.

Det ville de gerne, og den følgende tekst er for dig, der gerne:

  • vil kende lidt til baggrunden for online bingo
  • vil vide hvor man kan spille gratis online bingo
  • vil vide hvordan man spiller online bingo

 

Bingo - lidt baggrundsviden

Siden spillemyndigheden d. 1. januar 2012 indførte den nye danske spillelov, er der sket utrolig meget inden for markedet for online spil. Herunder naturligvis også indenfor online bingospil.

Således har Danske Spil siden årsskiftet haft monopol på at udbyde bingospil om penge, alt imens de øvrige bingohaller faktisk ikke må udbyde bingo om penge. Eller mere præcist: de øvrige bingohaller må ikke udbyde bingo, hvor du som spiller afkræves en indsats for at være med i spillet.

 

Masser af gratis bingo

Umiddelbart lyder det jo som en dårlig nyhed, og der er da rigtignok også blevet markant færre bingohaller, der udbyder bingospil til danske bingospillere.

Men for dig, der gerne vil spille gratis bingo, er det en fantastisk nyhed.

For hvor det før ikke var til at opdrive en bingohal, der bød på gratis bingospil, tilbyder alle udbydere det i dag.

Bingohallerne lægger endda gratis præmier i puljen, når du spiller med uden indsats! Der er tale om forholdsvis små beløb, men det ændrer ikke på, at du kan vinde penge, uden risiko for at tabe.

På den måde kan bingohallerne fortsat udbyde det populære spil og dermed tiltrække bingoelskere fra nær og fjern. Og bingoelskerne - ja, de kan fortsat spille bingo, omend der som allerede nævnt er færre bingohaller end før spilleloven trådte i kraft.

 

Her kan du spille gratis bingo

Som konsekvens af den nye spillelov, skal bingohaller nu have en dansk spillelicens.

Det har følgende bingohaller (hvert af de nedenstående links fører dig til Bingoforum.dks anmeldelse af den pågældende bingohal):

Således er det altså hos de nævnte bingohaller det sner, for dig der gerne vil spille gratis bingo.

Som nævnt ovenfor, er Danske Spils bingohal dog den eneste, hvor du kan få lov til at satse penge. Dette pga. den nye lovgivning, hvilket Bingoforum.dk giver en grundigere gennemgang af her.

 

Sådan kommer du i gang

Hvis du gerne vil i gang med at spille bingo med det samme, så kan du komme i gang med at spille i Danske Spils bingohal ved at trykke på den grønne knap nedenfor.

Dette vil bringe dig til Danske Spils forside, hvorfra du skal registrere en bruger før du kan komme i gang med at spille.

Prøv bingo hos Danske Spil
Spiller du også casino, kan du få op til 1.000 kr. i bonus hos Danske Spil