Blokér ikke vores annoncer

Kære Krydsordsløser!

Du har AdBlock installeret og er landet på denne side for at vi kan forsøge at overbevise dig om at whiteliste Krydsord.dk, så du på vores side får reklamerne vist, og dermed støtter Krydsord.dk.

Ca 35% af vores brugere bruger en form for AdBlock. Det betyder i praksis 35% lavere indtægter for Krydsord.dk - en hjemmeside der udelukkende lever af annonce-indtjening. 

Jeg klikker alligevel aldrig på bannere

Den mest almindelige tilbagemelding er: "Jeg klikker alligevel aldrig på bannere". Det er en myte, at vi kun tjener penge, hvis der er nogen der klikker på bannerne - og den myte vil vi gerne punktere en gang for alle.

Vi får også penge for at vise reklamer. Ikke lige så meget som hvis du klikker - men stadig betaling. Så hver gang en reklame er blokeret mister Krydsord.dk penge. 

Vores udgifter

Vores største udgifter er til IT og til korrekturlæsning - hvis vi altså ser bort fra løn til de 4 medarbejdere bag Krydsord.dk. Der er ingen af os der har modtaget en krone for vores timer på noget som helst tidspunkt i firmaets levetid. 

Alle tjente penge er gået til videreudvikling af hjemmesiden. Men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi gerne vil modtage løn på et tidspunkt. 

 

Så vi appellerer til dig: Whitelist os i din AdBlocker! Lad os få betaling for vores arbejde, og giv os mulighed for at fortsætte med at betale IT. 

Med venlig hilsen

Hanne, Gert, Nina og Nicolai