Dagens horoskop for Løven

 

 

Dagens horoskop for LøvenLøvens indre jeg:

Den stærke og charmerende Løve har et indre liv, vi andre slet ikke kan forestille os, når vi kender til stjernetegnets generelle karaktertræk. For den ledende og højtråbende Løve, er i virkeligheden slet ikke så selvsikker og kæk, som man kunne tro.

Følsomhed og sensitivitet er ikke ord man normalt sætter i forbindelse med en Løve, men de ligger faktisk og ulmer under overfladen hos langt de fleste Løver. Løven føler stærkt og meget, i alle afskygninger lige fra glæde til sorg til irritation til begejstrelse, så er det kraftigt og voldsomt.  Det er ikke alle, der får følelserne at se, det foregår som regel i al diskretion som et indre vulkanudbrud hos Løven.

Gåpåmod og i det hele taget en tilgang til at alting bare skal løses og ordnes, er et af Løvens helt store styrker. Allermest handler det om, at Løven vil lykkes – uanset hvad – så holder han hovedet højt og stopper ikke før, end han er i mål.

Løven har en stærk tro på, at han skal udfylde en bestemt rolle i universet. Han er sikker på, at alt hvad han er i gang med, om det er jobmæssigt eller privat, har en vigtig betydning. Han har svært ved ikke at være involveret i det meste og bliver voldsomt irriteret, hvis andre ikke lytter til hans vejledninger, eller i det hele taget hvis han ikke tages med på råd.

Selvom man ikke umiddelbart skulle tro det, så har Løven, der altid er charmerende og udadvendt og er den rene selskabs-løve, et enormt ønske om at blive anerkendt af andre. Det er ikke fordi, hans selvtillid er lav, men hans styrke og selv-identitet bliver øget ved at andre ser op til ham og erkender, at han er den der ved mest i lokalet – i et hvilket som helst lokale.

Løven kan lære at tøjle sine følelser, ved at finde sin egen indre ro. Det er ikke svært for Løven at finde et godt psykisk ståsted, hvor han kan meditere over, hvordan han undlader at lide under sine følelsesmæssige stormvejr.