Dagens horoskop for Skorpionen

 

Dagens horoskop for SkorpionenSkorpionens indre jeg:

Skorpionen er den stærke, fødte leder. Læser du om stjernetegnet, så ved du allerede, at Skorpionen døjer meget med sit temperament og med sine mere mørke sider.

Temperamentet som Skorpionen lider under, bliver som regel tøjlet ved at stjernetegnet undertrykker hans lyst til at give udtryk for de ting, som han reelt føler. Skorpionen er klar over, at hans temperament ikke er heldigt og ikke er socialt acceptabelt. Derfor lægger han låg på det.

Nogle Skorpioner har fundet den helt rette ventil, til at komme af med dampen og vender derfor det stærke og til tider voldsomme indre liv til positive ting - det kan være i form af aktiviteter eller sport, hobbyer eller store projekter der hjemme.

Den uro som Skorpionen føler, er en konstant følgesvend, og det kræver meget af ham, at holde den under kontrol. På arbejde og blandt venner lykkes det, men blandt familien har han brug for at kunne slappe af og giver derfor nogle gange los.

Frustrationerne som Skorpionen føler kan være vrede, irritation og jalousi, og han kan til tider eksplodere pludseligt, som et vulkanudbrud ingen forventede. Samtidig kan hans temperament også give stor glæde og lykke, for det handler om at Skorpionen føler rigtig meget.

Skorpionen har en følelse af, at han skal udrette noget vigtigt. Derfor arbejder han hårdt og intenst og er helt ekstremt pligtopfyldende. Temperamentet og den indre energi spiller ind i alt hvad Skorpionen rører ved. Hvis der er en noget han vil opnå, så arbejder han målrettet, fordi hele hans krop og sind er fyldt med den energi, der fortæller ham, at han skal have det, han vil have.

Skorpionen kan kanalisere sine stærke følelser ud på positive mål, og kan nå langt i livet, både personligt og arbejdsmæssigt. Kan han lære at få al den urolige energi ud, vil han få en mere lykkelig og tilfredsstillende tilværelse.