Dagens horoskop for Stenbukken

 

Dagens horoskop for StenbukkenStenbukkens indre jeg:

Hvordan et stjernetegn er, afhænger af mange ting i horoskopet. Men et stjernetegn er så meget mere, end det vi normalt kan læse om i beskrivelser af stjernetegn, for alle stjernetegn har også en skjult side, som sjældent vises til andre, og som ofte er baseret på deres karaktertræk og særlige anlæg.

Tit og ofte tænker vi ikke over, hvorfor en person opfører sig på en bestemt måde. Men sagen er jo, at der som regel er en dybtliggende årsag til, hvorfor folk opfører sig som de gør. Det er ikke anderledes med Stenbukken. Hans indre jeg er noget anderledes, end hvad vi ellers bliver vist:

Stenbukken er omstillingsparat og klar til at takle et hvert problem, der kommer hans vej. Sådan er det med Stenbukke. Hvad vi normalt ikke får at vide er, at Stenbukken er nervøst anlagt. Han bekymrer sig for, hvordan tingene skal gå, og han holder sin ængstelse skjult for alle andre. Stenbukken bekymrer sig meget for det ansvar, der hviller på hans skuldre og kan til tider være bange for, at han ikke kan opfylde sine forpligtelser.

Egentligt har Stenbukken alt hvad der skal til, for at lykkes. Han er stædig, ihærdig og begavet, og der er ikke noget, der stopper ham, men han bliver overvældet af usikkerhed omkring hvad han kan klare.

Behovet for menneskelig kontakt og nærhed til sin familie og partner vægter tungt hos Stenbukken. Selvom han ofte er den stærke, der trækker læsset, så har han et stort behov for at vide, hans familie elsker ham og bakker ham op.

Stjernetegnet har generelt brug for tryghed og stabilitet for at kunne yde sit bedste. Han har en stor aversion imod rod og uorden, som han øjeblikkeligt sætter ind på at rydde op, fordi det simpelthen gør ham utryg.

Stenbukken kan nyde godt af at lære at lægge sine bekymringer bag sig. Hans usikkerhed har ikke basis i noget virkeligt.