Dagens horoskop for Vægten

 

Dagens horoskop for VægtenVægtens indre jeg:

Ved vi egentligt alt hvad der er at vide om Vægten? Hvad du kan læse af information om et stjernetegn viser ikke altid hele billedet af de indre kampe og konflikter stjernetegnet kan have, for at have de særlige karaktertræk eller egenskaber, som er så kendte for dem. Vægtens indre jeg, er en helt anden side af stjernetegnet, end den vi normalt kender til.

Diplomati og venlighed over for andre er hvad Vægten umiddelbart viser folk omkring ham. Han er altid opmærksom på at andre mennesker er tilfredse, og han gør alt hvad han kan, for at opfylde andres ønsker. Det er et charmerende træk og noget andre tiltrækkes helt naturligt af. Hvad de ikke ved er, at Vægten har et desperat ønske at få anerkendelse, for det han gør. Han har brug for at føle, han er elsket.

Det er svært for Vægten at sige nej, netop fordi han så gerne vil gøre andre tilfredse. Desværre kan det ende op med, at han er overvældet af opgaver og aftaler, og han ender simpelthen med at føle vrede over, at han har påtaget sig for meget. Vreden vender han mod de mennesker, han har indvilliget i at hjælpe, men han viser den ikke. Derimod kan han gå rundt med denne indre irritation og frustration i lang tid, mens han smiler ud ad til.

Vægtens egentlige mangel på selvtillid er ikke noget andre lægger mærke til, men som gør livet hårdt for ham.

Det er i længden meget stressende for Vægten, og han skal helt indlysende lære at sige nej til at hjælpe alt og alle. Han vil nyde godt af at lære at kærlighed og anerkendelse ikke ligger i, hvad han gør for andre, men i det gode menneske, han er. I stedet for at forvente andre skal bygge hans selvtillid op, skal han selv i gang med at finde ind til den.