Horoskop

Horoskoper for alle stjernetegnVelkommen til Krydsord.dks store sektion med både gratis horoskoper og en omfattende introduktionsguide til astrologi og horoskoper.

Er du interesseret i hvad fremtiden bringer dig, hvordan man laver et horoskop eller måske endda begge dele, så er du landet det helt rigtige sted. 

Hvis du gerne vil i gang med det samme, så er det nemmeste at du starter med at vælge dit stjernetegn i listen nedenfor. Dette vil bringe dig til sektionen for det valgte stjernetegn. Her vil du kunne finde en generel beskrivelse af dit stjernetegn, og derudover hele 4 forskellige gratis horoskoper: dags-, uge-, måneds- og årshoroskoper.

Alternativt kan du læse meget mere om horoskoper nedenfor.

Uanset hvad du vælger, så ønskes du god fornøjelse med læsningen.

 

Dit horoskop - De 12 stjernetegn

Horoskoper for VædderenHoroskoper for TyrenHoroskoper for TvillingenHoroskoper for krebsenHoroskoper for løvenHoroskoper for JomfruenHoroskoper for VægtenHoroskoper for SkorpionenHoroskoper for SkyttenHoroskoper for StenbukkenHoroskoper for VandmandenHoroskoper for Fisken

 

Hvad er et horoskop?

Et horoskop kan være et astrologisk kort over et stjernetegn som helhed, eller en enkelt persons stjernetegn.

Horoskopet kan give et billede af dig som person. Desuden kan det give dig input til, hvordan dit liv kan forme sig. Læser du for eksempel et årshoroskop, der er lavet for dit stjernetegn, er det klart, at ikke alle hændelser vil passe på dig personligt. Men det kan være med til at skabe et billede af, hvordan for eksempel planeternes påvirkning af dit stjernetegn kan bringe lykke og held ind i dit liv. Eller om der udfordringer, du kan tænkes at skulle håndtere.

En astrolog, der skal lægge et horoskop arbejder ud fra stjernetegnscirklen, der også kaldes dyretegnscirklen. Stjernetegnscirklen er opdelt i 12 stjernetegn. Stjernetegnene repræsenterer ud over deres egen del af stjernetegnscirklen også hver deres egen cirkel, som af astrologer betegnes som en uendelig cirkel af vækst og udvikling.

 

Få lagt et personligt horoskop af Adrian Duncan

 

Hvordan laves et horoskop?

At lægge horoskoper handler om at følge den cyklus, eller den bevægelse, der er igennem et stjernetegn. Det kan være et øjebliksbillede i form af et dagshoroskop, eller et mere intenst blik på et stjernetegn i løbet af et år, der udmønter sig i et årshoroskop.

Det kan også være, det handler om et helt personligt horoskop, der tager udgangspunkt i fødsel og barndom, og bevæger sig ind i voksenlivet.

Når en astrolog laver et personligt horoskop er der mange ting, der - ud over hvilket stjernetegn du er født i - skal tages hensyn til. Det er et kompliceret stykke arbejde, der ligger bag optegnelserne af et horoskop.

Astrologen begynder med dit stjernetegn, der bestemmer hvilke basale karaktertræk, du besidder. Derudover findes der de 10 planeter, der med hver deres personlighed har indflydelse på dig. Hertil kommer tegnene, aspekterne og kvaliteterne, der kan være uforståelige, hvis man ikke har snuset lidt til astrologi, men som også har indflydelse på dig.

Alle disse dele påvirker dit stjernetegn og former dine karaktertræk. Og det er alle disse forhold astrologen kigger på, når du skal have lavet dit helt eget horoskop. Nedenunder har vi lavet et kort oprids af, hvordan de forskellige elementer kan have indflydelse på dig:

Stjernetegn:   Din fødselsdato bestemmer dit stjernetegn.
     
Planeter:   De 10 planeter har hver især en helt særlig natur og personlighed, der påvirker dig.
Planeterne påvirker din karakter, alt efter hvordan de er placeret i dit fødselshoroskop. De påvirker dig også i forhold til hvordan de bevæger sig i løbet af dit liv, og hvor længe de befinder sig inden for dit stjernetegn, inden de bevæger sig videre, for at påvirke et andet stjernetegn.
     
Sol   Bestemmer dit stjernetegn.
Månen   Humør, følelser, instinkt, tilknytning til din mor.
Merkur   Kommunikation og analytiske evner.
Venus   Kærlighed, skønhed og kreativitet.
Mars   Energi og aggressivitet, får os ”op at køre” over ting.
Jupiter   Held, muligheder, optimisme.
Saturn   Giver dig udfordringer, så du lærer de ting i livet, du har brug for at kunne udvikle dig.
Uranus   Forandringer.
Neptun   Fantasi, illusion og ikke mindst selvbedrag.
Pluto   Det ubevidste, sex, død, genfødsel.
     
Kvaliteter:   Kvaliteterne hænger sammen med dit stjernetegn, og viser ligesom tegnene, nogle generelle karaktertræk. 
     
Kardinal   Vædder, Krebs, Løve og Stenbuk. Kardinal står for at man er aktiv, energisk og målrettet. 
Fast   Tyr, Løve, Skorpion og Vandmand. Fast, står for at man har en god koncentrationsevne og er stædig.
Bevægelig   Tvilling, Jomfru, Skytte og Fisk. Bevægelig, betyder at man er god til at håndtere forandringer og har et stort mentalt overskud. 
     
Elementer:   Viser om dit stjernetegn grundlæggende er udadvendt eller indadvendt. 
     
Ild og Luft    Udadvendte: Vædder, Tvilling, Løve, Vægt, Skytte, Vandmand. Jord og Vand.
Jord og Vand   Indadvendte: Tyr, Krebs, Jomfru, Skorpion, Stenbuk og Fisk.
     
Aspekter:   Aspekter er vinkler mellem to planeter, og de måles i grader mellem to punkter. Aspekterne viser den måde, hvorpå planeterne er placerede i forhold til hinanden. Aspekterne indikerer forandringer og udvikling i et givet horoskop. Vinklerne har betydning for hvordan du påvirkes af planeterne. Nogle vinkler viser, at du er stærkt påvirket og andre vinkler, mens andre viser, at planeten ikke har nogen særlig indflydelse på dig. Aspekterne omtales typisk som harmoniske, dynamiske eller neutrale.

 

Hvordan kan jeg bedst bruge mit horoskop?

Der kan være mange årsager til, at du ønsker at få lagt et horoskop. For nogle handler det om, at de gerne vil blive mere bevidste om deres karaktertræk og reaktionsmønstre. For andre handler det om selvudvikling og om at få en bedre fornemmelse af hvad fremtiden kan tænkes at bringe. Horoskopet kan vise, hvordan du med stor sandsynlighed vil håndtere de udfordringer, du vil opleve i løbet af livet. Om du har en positiv eller negativ indstilling til at møde verden.

Man skal huske på, at et horoskop ikke er en forudsigelse om fremtiden, men at det kan bruges som et værktøj til at opnå en større selvindsigt, således at du ved hjælp af ændringer i din egen adfærd og reaktioner kan få livet til at bevæge sig i en retning, som du selv ønsker det.

Når du har fået lagt et personligt horoskop, vil astrologen hjælpe dig med at analysere det. Det kan gøres på flere måder. Nogle mennesker vil helst have et personligt møde med astrologen, hvor horoskopet gennemgås og du får rådgivning i forhold til, hvordan du kan bruge det. For andre er det i en travl hverdag rart at få leveret det personlige horoskop enten online, eller med posten. Når du får leveret dit horoskop, så modtager du også en udførlig analyse og vejledning, så du får det mest mulige ud af dit horoskop.

Vil du gerne have lavet et personligt horoskop hos en af de mest anerkendte og erfarne astrologer i Danmark? Så klik her!