Kryds og tværs portal

Du ønskes hjertelig velkommen her på siden af holdet bag Krydsord.dk, der er Danmarks, uden sammenligning, største kryds og tværs portal.

Krydsord.dk er ikke bare den kryds og tværs portal, der tilbyder vores brugere flest opgaver; alle opgaverne er oven i købet også gratis.

Ja, du hørte rigtigt - hver og en kryds og tværs opgave, du finder på Krydsord.dk er gratis.

Det er en model der kan fungere for os, da du her på siden vil finde reklamer, som udgør hjemmesidens eksistensgrundlag, og dermed gør det muligt for os at undlade at afkræve dig og vores øvrige besøgende penge for de opgaver I løser. Det er vi rigtig glade for!

På Krydsord.dk finder du  i skrivende stund 1500 gratis kryds og tværs opgaver (juli 2015) i 5 forskellige sværhedsgrader. Vi laver løbende nye kryds og tværs - for at følge med de hurtigste af vores brugere, der løser rub og stub, men også fordi vi ikke kan lade være.

Således er det blevet til en stor samling som ikke findes større i Danmark.

 

Gratis kryds og tværs - 5 sværhedsgrader

Til de små findes børneopgaverne, mens de erfarne krydsordsløsere bør kunne finde udfrdring i mødet med vores ekspertopgaver. Midt imellem disse findes lette, medium og de svære kryds og tværs opgaver, så der bør være noget for en
 

 

Hvilket niveau skal du vælge?

Nu ved du måske ikke på stående fod, hvilken type opgave der passer til dit erfaringsniveau og temperament, men det løser vi da det jo er gratis at læse kryds og tværs opgaver på Krydsord.dk; det gælder alle sværhedsgraderne!

Skulle du opleve problemer med funktionaliteterne eller selve opgaverne her på siden, så tøv ikke med at kontakte os på [email protected].

Du ønskes rigtig god fornøjelse!

Hanne Marie & De Andre