Kryds og tværs opgaver

Gratis kryds og tværs opgaverHer på krydsord.dk folkuserer vi på at levere kryds og tværs opgaver til alle danske kryds og tværs entusiaster.

Vi har ind til videre produceret over 1500 kryds og tværs opgaver som du kan løse helt gratis

Alle opgaverne kan løses både via dine computer og via dine tablets.

Du vælger helt selv. Og når du har oprettet en bruger holder vi endda automatisk styr på hvilke opgaver du har løst og hvilke du ikke er færdige med endnu. 

 

 

Kryds og tværs opgaver - en del af den dankse kultur

Kryds og tværs opgaver er en fast forankret del af den danske kultur.

Faktisk er de velkendte opgaver så populære, at det anslås at op imod 1.000.000 danskere løser dem "fra tid til anden eller oftere."

Et skøn der dog er svært at bekræfte, da det - trods et ihærdigt forsøg - ikke er lykkedes Krydsord.dk at finde frem til en undersøgelse, der kan underbygge tallet.
 

1913: Første ”offentlige” kryds og tværs

Faktum er, at interessen for løsning af kryds og tværs opgaver er enorm, og uden at blive alt for historisk orienteret i denne artikel, kunne man tilføje, at der er sket rigtig meget siden den første kryds og tværs udkom i avisen New York World i 1913.
 

Internet, grati-isme og medieboksning

I dagens Danmark ser vi kryds og tværs opgaver i snart alle aviser.

De udgives oftest enten på uge eller dagsbasis, og en lille kamp i kampen mellem de skrevne medierne kan forsigtigt antydes at blive udkæmpet på netop dette område.

Dette er naturligvis en stærk forsimplet udlægning af mediernes indædte kamp om kunderne i disse år, hvor ikke ubetydelige faktorer såsom internettet og gratisaviser synes at have lagt grundstenene og danner omridset for kamppladsen (læs mere om gratisavisernes aviskrig).

Faktisk synes internettet i sig selv at have afstedkommet en helt ny tankegang og tendensen er, at mange ting der før kostede penge, nu er gratis.
 

Snup en kryds og tværs

Med slet skjult henvisning til ovenstående tekst  (især nu hvor dette forhold ekspliciteres), kan man måske også bare gøre tingene mere indviklede end de er. Eller i hvert fald end de behøver at være.
 

 

Kilde: Wikiperdia