Kryds og tværs på nettet - Gratis opgaver

Gratis kryds og tværsHvis du leder efter kryds og tværs på nettet, så er Krydsord.dk et rigtig godt bud. Ikke nok med at du kan finde over 1500 opgaver - du får også dem allesammen gratis!

Det er rigtig - 1500 gratis kryds og tværsopgaver - lige til at gå i gang med. 

Opret en gratis bruger og du er i gang om 2 minutter.

Krydsord.dk giver dig dermed timevis af underholdning med at løse hundredevis af kryds og tværs opgaver på nettet.

 

Kan du lide gratis krydsord? Sig det med et Like...

 

 

 

Den spæde start

Det er ikke meget galt for, at man kunne udnævne årsskiftet til 2012 som det tidspunkt, hvor kryds og tværs opgaverne for alvor kom på nettet.

Det var de, stort set, ikke før – omend Krydsord.dk naturligvis er klar over, at de populære opgavers tiltedeværelse på nettet går længere tilbage end 2011. Dog i et meget begrænset omfang, og på ganske få hjemmesider. 

 

En hyggelig gestus

Denne konstatering vil en hurtig google søgning kunne være med til at bevidne – på den måde vil du finde et par af de omtalte sider; hjemmesider der gennem flere år har haft en kryds og tværs opgave eller to liggende som en ganske særlig, og hyggelig gestus til sine besøgende, omend hjemmesiden ellers handler om noget helt andet. Se eksempelvis: http://www.1960erne.dk/krydsogt.php eller http://www.julidannevang.dk/quiz/kt.shtml.

Og ja, så er der vores helt egen Opgavebureauet, hvorfra Gert og Hanne Reffelt i 20 år har leveret hundredvis af kryds og tværs opgaver. Dette dog til dagbladene, altså den trykte presse, og ikke til online løsning, hvorfor der ikke har været opgaver at finde på selve hjemmesiden.

Faktisk gjorde Hanne og Gert et forsøg på at komme online med kryds og tværs opgaverne sidst i halvfemserne, men måtte dengang sande, at tiden endnu ikke var inde for kryds og tværs opgaver på nettet, og således blev initiativet lukket ned.

Men frem for at se på dette som en sørgelig historie om noget, der lukkede ned, så ser hele holdet bag Krydsord.dk det som begyndelsen på noget nyt. Noget nyt, der skulle vise sig at titte frem bag skyerne, mere end 10 år senere ...

 

En ny begyndelseKryds og tværs opgavernes guldalder

Men nu skriver vi 2012, og mange ting synes at have ændret sig.

Der er i hvert fald meget der ser anderledes ud end i slut halvfemserne. Og heldigvis, kunne man fristes til at sige - alt efter hvilke briller, man har på.

Sandheden er at det er langt fra tilfældigt, at vi tager munden fuld - dog uden at blæse - og udnævner overgangen fra 2011 til 2012 som ”skæringspunktet.”

Landet ligger nemlig sådan, at slut 2011 – start 2012 var tidspunktet hvor ikke bare Krydsord.dk, men også Aller - den store mediekoncern bag velkendte blade såsom Billed-Bladet og SE og HØR – søsatte deres online kryds og tværs satsning.

At begge parter er kommet ud på samme tid, er tilsyneladende en ren tilfældighed.

 

Kryds og tværs opgaver på nettet i fremtiden?

For at vende tilbage til spørgsmålet om hvorvidt online kryds og tværs opgaver vil bestå i og efter 2012, vil vi komme med et ”forsigtigt” gæt og sige: Ja, HELT BESTEMT – og du kan godt regne med, at der her på Krydsord.dk vil komme en række tiltag, som du med garanti ikke vil opleve andre steder.

Vi glæder os ubeskriveligt meget til at levere kryds og tværs og relaterede opgaver til alle danske kryds og tværs elskere i 2012 og frem – god fornøjelse, og på forhåbentlig gensyn i mange år frem.

Venlig hilsen
Krydsord.dk