Krydsord online

Gratis krydsord til alleEr du klar til at bytte pen og papir ud med mus og tastatur når det kommer til løsnignen af krydsord, så er Krydsord.dk det helt rigtige sted for dig. 

Vi har i øjeblikket over 1500 krydsord online - alle sammen 100% gratis

Opgaverne fordeler sig over 5 forskellige sværhedsgrader og i 8 forskellige typer. Alle kategorier er spækket med gratis online krydsord.

Du kan gå til den af dem der ser mest interessant ud for dig via de 8 små knapper i menulinien.

Alt du skal gøre først er at oprette en gratis bruger - så er du klar til at gå i gang. 

 

Kan du lide gratis online krydsord? Sig det med et Like...

 

 

Krydsord online - godt for hjernen

Der er flere årsager til at det er rigtig godt for hjernen at løse krydsord.

Dét at løse en opgave - uanset om den er online eller på papir - udfordrer din hjerne. Din hjerne presses til at huske synonymer og til at tænke kreativt. Det sidste er især nædvendigt når krydosrdskonstruktørerne har været i gang med at prøve at snyde dig med at bruge lede ledeord

Flere forskere mener direkte at dét at løse krydsord udsætter demens. Og uanset om dét er bevist eller ej, så er det da i hvert fald ikke en dårlig bivirkning at få... 

Når du vælger at løse dine krydsord online er der endnu en fordel. Du holder dig samtidig bedre opdateret på udviklingen inden for teknologi.

Ord som App, smartphone, Adobe Flash, Java, Android osv. er stadig fremmede for mange og ved at tage en hobby du kan lide og udføre den online så er det måske dét nemmere at blive fortrolig med alle disse udtryk. 

Rigtig god fornøjelse!