Kvalitet på Krydsord.dk

Krydsord.dk har eksisteret siden efteråret 2011.

Fra første sekund online har jeg bestræbt mig på at være den krydsordskonstruktør, der leverer krydsordsopgaver af bedste kvalitet.

Om dette er lykkedes mig, kan kun du og alle de øvrige krydsordsløsende besøgende her på Krydsord.dk afgøre.

 

Kvalitet tager tid

Det er ikke svært at lave krydsord, men det er svært at lave krydsord af en ordentlig kvalitet.

Udarbejdelsen af krydsord af høj kvalitet tager længere tid, simpelthen fordi opgaven udelukkende udføres af et menneske, og altså ikke automatisk af en computer.

Det er næsten overflødigt at nævne, men jeg gør det alligevel: På Krydsord.dk kommer du aldrig til at finde en computer-genereret krydsordsopgave!

 

Hjælp Krydsord.dk

 

  • Har du ”liket” Krydsord.dk på Facebook?
 

 

 

  • Har du anbefalet Krydsord.dk til dine venner?

Hvis ikke, vil jeg og de øvrige folk bag Krydsord.dk sætte stor pris på, at du gør dem, du forestiller dig kunne være interesseret i at løse opgaver opmærksom på eksistensen af Krydsord.dk.

 

  • Har du selv en hjemmeside?

Uanset om hjemmesiden beskæftiger sig med krydsord, salg af værktøj eller leverer opskrifter indenfor økologisk mad - om du har få eller mange besøgende - så vil jeg sætte enorm pris på omtale / et link til Krydsord.dk.

 

  • Har du skrevet en anmeldelse af Krydsord.dk på Trustpilot?

Hvis ikke, kan du gøre det her: http://www.trustpilot.dk/review/www.krydsord.dk

 
  • Har du lyst til at donere penge?

Vi modtager meget gerne donationer, da dette hjælper os til at blive ved med at producere krydsord samt forbedre det gratis-produkt du får. 

Du kan overføre et hvilket som helst beløb til vores konto: 6070 - 0004220700 

Hvis du vil skrive "Donation" et sted i beskeden (eller i fra-feltet) vil du derudover hjælpe os med at få beløbet noteret korrekt. 

 

På vegne af os alle fire bag Krydsord.dk, vil jeg gerne sige det største tak til alle jer, der giver en hånd med, og dermed hjælper Krydsord.dk med at opretholde den gode kvalitet og det store antal af nye opgaver, uge efter uge, her på siden.

Venlig hilsen,

Hanne Marie

www.krydsord.dk