Lette krydsord - Gratis

Nedenfor ser du de første 4 af Krydsord.dks gratis lette krydsord til løsning online. Der er tale om underholdende krydsordsopgaver til nybegynderen.

Vi bestræber os på at lave en del lette krydsord hver måned, således at nybegyndere har en god mulighed for at komme igang med at begynde at løse krydsord.

Målet skulle jo gerne være at avancere til medium på et tidspunkt.

Dette vil også betyde at du har endnu flere sjove og udfordrende opgaver at vælge imellem på siden. 

Når du løser opgaverne online kan du tjekke din løsning, således at du kan være sikker på om den er korrekt eller ej.

Kører du fast, eller vil du bare gerne have en paise, så trykker du blot på "Gem", og så kan du fortsætte næste gang du får lyst.

 

Kan du lide gratis krydsord? Sig det med et Like...

 

 

 

Alt begyndelse er svær

Der er mere udenadslære i løsningen af krydsord, end du måske går og tror.

Dét at kunne de gamle danske ord, der går igen og igen i krydsord, på rygraden kan være forskellen på at løse en krydsord rigtig og på at smide den væk i frustration. 

Der er ingen anden vej til at blive god til at løse krydsord end at træne. Og det gør du bedst ved at starte med de lette krydsord.

Jeg kan huske de første lette krydsord jeg skulle løse, hvor jeg blev irriteret over, at nogen mente, at jeg skulle vide at en ovn kunne hedder en esse eller en arne. Noget jeg ikke kunne bruge til andet end... at løse krydsord, og noget jeg mente lå langt ud over hvad indbegrebet af "let" var. 

Men du er nødt til at starte et sted. Hvis du vil blive bedre til at løse krydsord, skal du øve dig på de standardord der går igen og igen.

Rigtig god fornøjelse med krydsordene!