Lette online krydsord

Let krydsordHer på Krydsord.dk har vi

lette krydsord, som alle kan løses både på computer og tablets.

Der er tale om underholdende krydsordsopgaver til dig, som ikke har den store erfaring med krydsord, eller dit barn, som er blevet rigtig fortrolig med børnekrydsord og trænger til ekstra udfordring.

Nedenfor ser du de første 4 lette krydsord på Krydsord.dk.

Ønsker du at se hele udvalget, kan du se alle lette opgaver her. 

Alle opgaverne er 100% gratis - alt du skal gøre for at komme i gang er at oprette en gratis bruger. Gør du dét holder vores system også automatisk øje med hvilke opgaver du har løst og hvilke du er i gang med.

Opret en gratis bruger her, og du kan løse ogpaver om 2 minutter. 

 

Kan du lide gratis krydsord? Sig det med et Like...

 

 

Gratis lette online krydsord

Her på Krydsord.dk mener vi, at krydsord er allemandseje. Krydsord er godt for hjernen og da krydsord måske især forbindes med morgenhygge om søndagen, mener vi næsten også at vores lette online krydsord er med til at holde sammen på familierne... Måske lidt overdrevet... men man har vel lov til at drømme :)

Derfor har vi valgt at ggive alle vores opgaver væk gratis. Du kan altså løse alle gratis lette krydsord uden at betale så meget som en eneste krone. 

Hvis du ønsker at give noget vil vi sætte stor pris på at du hjælper os med at udbrede budskabet om krydsord.dk. Vi håber du kender en masse der også ville sætte pris på gratis krydsord.

Hvis du har spørgsmål til noget, kan du prøve at kigge i vores Hjælp sektion, FAQ

Rigtig god fornøjelse!