Tilmed dig nyhedsbrev og vind…

Tillmeld dig her og så er du autoamtisk med i alle fremtidige konkurrencer relateret til nyhedsbrevet. 

Du kan vinde: 

  • Gavekort til rejser
  • Gavekort til vin
  • Gavekort til smykker
  • Gavekort til elektronik
  • osv

Alt det kræver er, at du er tilmeldt nyhedsbrevet. 

Aktuelle konkurrencer

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. hos smykkefirmaet Kapini.dk.

Inden d. 10. i hver måned trækker vi én heldig vinder af et gavekort på 500 kr. hos Kapini.dk.

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at tilmelde dig nyhedsbrevet ovenfor.

Hvad skal vi med din email?

Vi er på Krydsord.dk gået i gang med at varme op til fremtiden – og den fremtid byder på konkurrencer af forskellig art – primært i forbindelse med løsning af krydsord i vores app samt via nyhedsbrevet.

Der kommer mere information i løbet af 2022 – men de fleste kan nok huske, dengang man kunne vinde 200 kr. ved at løse en kryds og tværs i avisen – det bliver lidt det samme hos os. Præmierne bliver forhåbentlig bare lidt større – og nu som dengang skal man have nogle oplysninger på folk hvis de skal trækkes ud som vinder. 

Få adgang til alle konkurrencer

Hos Krydsord.dk afholder vi jævnligt konkurrencer, hvor du kan vinde diverse præmier – ganske gratis.

Alt det kræver er, at du er tilmeldt nyhedsbrevet. 

Hver eneste måned – inden d. 10 – trækker vi nemlig en vinder blandt alle der er tilmeldt nyhedsbrevet 🙂 Vinderen får direkte besked.

Vi sender højst 1-2 nyhedsbreve til dig om måneden, hvor vi fortæller om nye opgavetyper, nye tiltag, nye muligheder mv. Vi har ingen intention om at spamme dig.

 

Vi giver aldrig din email ud til 3. part

Din email bliver aldrtig givet ud til andre aktører. Heller ikke til sponsorer af konkurrencer her på siden eller i appen. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved blot at klikke på ‘afmeld nyhedsbrev’ nederst i en email du har modtaget fra Krydsord.dk.

Konkurrencevilkår

Konkurrencen på Krydsord.dk (eller i vores app) er ikke købesbetinget. Krydsord.dk kan opsige konkurrencen med løbende måneds varsel. Du kan altid vælge ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, ved at klikke ‘afmeld’ nederst i vores nyhedsbrev. Afmelder du nyhedsbrevet, kan du ikke længere deltage i konkurrencen fremadrettet. Præmien kan ikke byttes, refunderes eller på anden måde veksles til penge. Vinderen trækkes ved tilfældig lodtrækning. Ansatte samt familie til ansatte/indehavere af Krydsord.dk kan ikke deltage. Vindere af konkurrencen kontaktes direkte pr. email – vinderen skal vende tilbage på vores henvendelse senest 7 dage efter hver trækning. Ellers bortfalder præmien, og en ny vinder trækkes.