Det er ikke nogen hemmelighed at det er påske. Og det er heller ikke nogen hemmelighed at hele Krydsord.dk blev gjort 100% gratis i sidste uge. 

Men hvad du måske ikke har overvejet, er at kombinationen kan give dig timevis af intelligent underholdning til dit barn eller dit barnebarn. 

Alle vores børnekrydsord (og alle de andre krydsord) kan løses på iPad'en, og det er jo dén mange af vores børn gerne vil sidde med. 

Lige nu finder du 183 gratis børnekrydsord og 317 lette krydsord på Krydsord.dk. Så I kommer ikke til at løbe tør lige foreløbigt. 

 

Hvad skal dit barn lave i påsken?

Der er naturligvis også massevis af gratis medium, svære og ekspertkrydsord på Krydsord.dk.

 

Nye toplister

Der er også kommet gode ting til dig der har et veludviklet konkurrencegen. Vi nar nemlig udvidet antallet af toplister, så du nu for ugen, måneden, kvartalet og all-time kan se hvem der har fået flest stjerner og hvem der har løst flest opgaver. 

Kan du finde dig selv på toplisterne?

Husk at du får 3 ekstra stjerner for at løse en opgave samme dag, som den bliver lagt online og 1 ekstra stjerne for at løse en opgave uden brug af hint. Så hvis du vil med i kampen om at få flest stjerner, så gælder det om at løse de nye opgaver, når de kommer, samt løse alle opgaver uden brug af hint. 

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Hanne, Gert, Nina og Nicolai