Billede af logo til krydsords ordbogen fra forsidenNu hvor det snart er weekend, vil jeg gerne dele to af de bedste tilbud, jeg har på Krydsord.dk lige nu, med dig. 

Vi har lavet en krydsordsordbog, som du kan benytte helt gratis. Her kan du slå masser af ord op, og dermed få lidt hjælp til at løse de opgaver jeg har lavet til dig.

Den er nem at anvende. Du indtaster blot de bogstaver, du kender og skriver "_" de steder hvor du ikke kender bogstavet. Så finder ordbogen de mulige ord der findes med den kombination, du har angivet. 

Billede af søgefeltet i krydsords ordbogen

Brug den i konkurrencen...

Billede af den rødvin du kan vindeDu kan eventuelt bruge ordbogen til at løse de 6 opgaver, du skal løse, for at kunne være med i vores konkurrence med lodtrækning om 12 dejlige flasker vin fra LAGO import. 

Konkurrencen slutter på søndag kl 23.59 - så du kan stadig nå det. 

Det er gratis at deltage! 

Alt du skal gøre:

  • Bekræft at du har løst de 6 krydsord
    Det gør du ved at tjekke løsningerne i vores system, så det registreres at du har løst opgaverne korrekt.
     
  • Skriv en mail til mig, når du har løst alle 6 opgaver.

 

Håber at høre fra dig :)

Billede af Hanne Marie Reffelt

 

PS: Glemte jeg at sige, at du både kan anvende ordbogen og deltage i konkurrencen HELT GRATIS - hvis blot du er logget ind på Krydsord.dk?

Hvis du ikke allerede har en aktiv bruger på Krydsord.dk tager det kun 2 minutter at oprette dig som ny bruger - Det er naturligvis også gratis.

Med venlig hilsen,

Hanne, Gert, Nina og Nicolai