Nyt Krydsord.dk

Vi ønsker med denne tekst at forklare hvad de nye ændringer på Krydsord.dk betyder for brugerne af siden – samt ikke mindst – at forklare hvorfor vi har valgt at foretage disse ændringer. Vi starter med det sidste:

Hvorfor de nye ændringer?

Krydsord.dk har de sidste år kørt på en outdated platform som har været sårbar overfor både hacking og nedbrud. Dette har medført store udgifter for Dansk Krydsord (selskabet bag Krydsord.dk) og dette har vi været nødt til adressere, for fortsat at kunne tilbyde gratis krydsordsopgave til de tusindvis af brugere, der benytter vores services.

Ydermere har vi været nødt til at forholde os til den nye (pr. maj 2018) Persondadatalovgivning der på ‘europæisk’ hedder GDPR (General Data Protection Regulation) der generelt kræver et meget højt niveau af sikkerhed, hvilket er både dyrt og tidskrævende.

Derfor har vi valgt at droppe den del af Krydsord.dk som består af personlige brugerkonti – dette selvom vi udmærket er klar over, at en del af brugerne af Krydsord.dk har været glade for netop denne del af vores produkt. Til jer vil vi gerne beklage de nye ændringer – samtidig håber vi, at I vil forsøge at udvise forståelse herfor.

Det ny setup betyder, at Krydsord.dk ikke på nogen måde er i besiddelse af nogle brugerdata, og dette er vi rigtig glade for.

Hvad betyder ændringerne for dig?

På Krydsord.dk er der fremover ikke adgang til flere tusinde opgaver ‘på en gang’. Samlet set er der ikke kommet færre opgaver på siden. Men modsat tidligere, så kan man ikke længere finde alle opgaverne på én gang.

Derimod så lægges der dagligt eller ugentligt nye opgaver op på siden inden for den enkelte kategori. På forsiden kan du se hvilke opgaver der lægges op hvornår. Dette kan naturligvis ses som en nedgradering i forhold til tidligere – men for jer der ikke løser mange opgaver om dagen, så mener vi ikke der er tale om en forringelse.

På positiv-siden kan det nævnes, at vores side kører langt mere stabilt på det ny setup.

Det betyder også, at du ikke længere kan se hvor mange opgaver du har løst – du kan nemlig slet ikke logge ind på din bruger. Til gengæld er det af samme årsag blevet meget nemmere at komme i gang med at løse krydsord – du skal nemlig ikke kæmpe med login og glemte kodeord.

Vi håber at I vil forsøge at udvise forståelse for vores beslutning. Og at du fortsat vil have lyst til at benytte Krydsord.dk og vores apps.

Vi håber desuden at der vil blive udvist forståelse for, at vi i dette henseende ikke kommer til at svare på emails, men i stedet henviser til denne tekst. Vi er kun et lille hold der styrer slagets gang på Krydsord.dk og af og til er vi nødt til at tage svære beslutninger på vegne af mange tusinde brugere. Vi håber I vil tage disse ændringer til jer ligesom vi har gjort. Det er nemlig med til at gøre det meget nemmere og dermed sjovere for os fortsat at levere krydsord af høj kvalitet til jer allesammen.

Med venlig hilsen

Holdet bag Krydsord.dk