Gratis krydsord

På denne side kan du løse gratis krydsord på din pc, tablet eller telefon. Vælg blot den kategori der passer til dit niveau. Nogle kategorier opdateres dagligt, andre ugentligt eller et par gange om ugen. På denne side kan du løse gratis krydsord på din pc, tablet eller telefon. Vælg blot den kategori der passer til dit niveau.

Kryds og tværs lavet af rigtige konstruktører

Vores største aktiv på Krydsord.dk er uden tvivl vores opgaver. Opgaverne er konstrueret med stor omhu af Hanne og Gert Reffelt, som er to af den danske krydsordshistories helt centrale figurer. Der findes mange opgaver derude – men kun få af dem er af den samme høje kvalitet, som vi efterstræber for vores opgaver. Ved siden af Krydsord.dk driver Gert og Hanne desuden Opgavebureauet.dk.

Vi minder om, at Krydsord.dk ikke er nogen stor forretning, men at det er noget vi gør fordi vi elsker krydsord, og fordi vi mener, at kryds og tværs i alle sværhedsgrader er noget, der skal være tilgængeligt for alle. Kryds og tværs-opgaver gør mennesker glade og kloge – og dét vil vi gerne være med til.

Hvis du skulle have lyst til at donere et beløb til at sikre den fremtidige drift af Krydsord.dk, så vil vi sætte stor pris på det. Men husk at du allerede støtter foretagendet ved at løse opgaver her på siden – og ikke mindst i vores krydsords-apps.

Download fuld version af Krydsord

5/5
Vores rating er 4.7 i App Store
Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!

Prøv vores app
Altid mere end 100 gratis krydsord!
4.7 i App Store
4.7/5