Stjernetegn Tvillingen

Dato 22. maj til 22. juni
Element Luft
Kvalitet Bevægelig
Styrende planet Merkur

 

 

Tvillingen keder sig nemt, men er til gengæld klar til at opleve alt det nye, verden kan byde på. Den bevægelige kvalitet, der påvirker stjernetegnet bevirker, at Tvillingen har nemt ved at håndtere forandringer. Han er utroligt god til at tage tingene som de kommer og er meget praktisk, når han skal gribe tingene an.

Tvillingen er også begavet og analytisk og vælger med hjernen i stedet for hjertet. Selvom han vælger med hjernen, betyder det ikke, at Tvillingen ikke også styres af sine følelser, for til tider kan Tvillingens temperament få ham til at eksplodere. Heldigvis så overtager Tvillingens positive indstilling og generelle optimisme, og samtidig er alt det frustrerende glemt.

Den meget humoristiske Tvilling elsker fis og ballade med vennerne, og har det bedst, når der sker noget. Han finder stor glæde i at planlægge arrangementer, og skal helst have noget at se frem til. En lang sommerferie, eller den næste koncertoplevelse - det har stor betydning i Tvillingens hverdag, at han kan gå og glæde sig til noget.

Kommunikation er Tvillingens største force og det er både skriftligt og mundtligt. Tvillingen er et snakke-øre uden lige, og elsker at dele ud af sin viden, men også at lære nyt. Det er egentligt ikke fordi Tvillingen ikke kan lide stilhed og tavshed, men ganske enkelt fordi, der ikke findes dét emne, som han ikke synes er værd at vende. Han finder stor glæde og tilfredsstillelse i at samtale.

Samtidig er Tvillingen skarp og klar i mælet. Han siger, hvad han mener, og i sær på arbejdspladsen finder han sig ikke i uretfærdigheder. Han er egentligt ret så udiplomatisk, men kan lære det. Han er fantastisk i en PR-rolle og dygtigt til at være et firmas ansigt udadtil. Planeten Merkur giver netop Tvillingen den store gave, at være den bedste kommunikator af alle stjernetegnene.

 

 

Dagshoroskop: Stjernetegn Tvilling

 

 

 

Læs mere om stjernetegnene