Stjernetegn Fisken

Fisken

Dato 19. februar til 20. marts
Element Vand
Kvaliltet Bevægelig
Styrende planet Neptun

 

Neptun, Fiskens styrende planet, giver spiritualitet og fantasi til stjernetegnet, og det er da også nogle meget stærke karaktertræk hos Fisken.

Vand-elementet giver følelser og sensitivt til stjernetegnet, og de ting til sammen skaber den fantastiske Fisk, der har et sind man skal passe på, og en fantasi og opfindsomhed som man skal lede længe efter.

Fisken er kendetegnet ved at være ekstremt kærlig og følsom. Nogle gange bliver følelserne lidt for meget for stjernetegnet, og sensitiviteten tager overhånd, for fisken bliver let stødt over andres ligefremhed, og kan godt rundt over føle sig såret længe.

Uanset om det er venner, familie, arbejdsgiver eller partner så er der ingen tvivl om, at man skal være forsigtig omkring den sårbare Fisk.

Selvtillid er ikke det, der kendetegner Fisken og den meget sårbare side kan bevirke, at Fisken meget let lider nogle knæk og efterfølgende har svært ved at trække sig selv op igen. Fisken har brug for stærke og kærlige mennesker omkring sig, til at udvikle sit fulde potentiale.

Fisken vil altid tilsidesætte sig selv for at hjælpe andre. Nogle gange kan man tro, at fisken bare står i skyggen af andre, men det er dét, der passer fisken allerbedst. Fisken har mange venner, fordi han er så kærlig og omsorgsfuld over for andre. Han har en tendens til ”bare at følge med” når vennerne vil noget, og det gør det nemt at være venner med Fisken, der altid er med på andres idéer.

Man kan helt fejlagtigt komme til at opfatte fisken som et naivt menneske, men intet kunne være mere forkert. For Fisken er meget begavet. Stjernetegnet har bare ikke behov for at føre sig frem og har det allerbedst i trygge rammer. Fisken er tit kunstnerisk anlagt, og har samtidig svært ved at få vurderet sin kunst, på grund af det meget sårbare sind, der ikke tåler kritik.

 

Dagshoroskop: Stjernetegn Fisken

 

> Ugehoroskop for Fisken -> Månedshoroskop for Fisken > Årshoroskop for Fisken

Læs mere om stjernetegnene