Stjernetegn Løven

Løven

Dato 23. juli til den 23. august
Element Ild
Kvalitet Fast
Styrende planet Solen

 

Løven er livets skuespiller. Han elsker at være i centrum for alting og nyder at få opmærksom fra andre. Løven har det bedst, når han kan være lederen, og bliver irritabel, hvis han ikke får lov til at være den, der bestemmer.

Løven er selvcentreret og har behov for at have alles øjne på sig. Det er vigtigt at Løven finder sig en partner, der er villig til at være nummer 2 i forholdet – en partner, der ser på ham med beundrende øjne og bakker ham op i al ting. Løven har tendens til at blive fornærmet, hvis han ikke modtager den fulde opmærksomhed, og bliver også let jaloux, hvis partneren har fokus på andre ting.

Stjernetegnets store force er, at han er utroligt generøs og givende over for sine medmennesker. Han har som regel en stor omgangskreds, for både den kvindelig og den mandlige Løver er charmerende og fuld af humor. Han er et menneske, som folk har lyst til at være sammen med, fordi har en stærk udstråling af liv og energi. Løven er ikke bare generøs med sin tid og sin omsorg, han er også tit den, der betaler hele gildet, når vennerne er ude.

Stabilitet og tryghed er vigtige elementer i Løvens liv, og han lever ikke et særligt udsvævende liv. Han foretrækker at have penge i banken, og en fast partner. Familielivet prioriteres og gamle relationer plejes.

Løvens styrende planet er Solen, som sætter ekstra fokus på energi og fremhæver de positive træk, som Løven besidder.

Løven er stærk og fuld af selvtillid og klarer sig altid suverænt på jobbet. Der er ingen tvivl om, at Løven passer bedst i en ledende stilling, hvor han rigtig kan udfolde sine evner. Han er en god leder for sine medarbejdere, og uddelegerer helst arbejdet fremfor at udføre det selv. Til gengæld er han god til at se sine medarbejderes styrker.

 

Dagshoroskop: Stjernetegn Løven

--> Ugehoroskop for Løven      -> Månedshoroskop for Løven

    --> Årshoroskop for Løven

Læs mere om stjernetegnene