Stjernetegn Skorpionen

Skorpionen

Dato 24. oktober til 22. november
Element Vand
Kvalitet Fast
Styrende planet Pluto

 

Pluto er planeten for forandringer og for Skorpionens stjernetegn betyder det, at han kan være mange forskellige personer. Han kan være den kærlige og varme type, den alvorlige og strikse type og pludselig kan hans voldsomme temperament komme til syne som en vulkan.

Der skal ikke meget irritation eller provokation til at skorpionen svarer skarpt tilbage, og for hans omgivelser, kan det nogen gange være som at gå på listesko, for det er ikke til at vide, hvornår stjernetegnets temperament eksploderer.

Skorpionen er meget kontrollerende og har det bedst med at bestemme hvor skabet skal stå. Dette giver sig også til udtryk i parforholdet. Både den mandlige og den kvindelige Skorpionen har et stort behov for at vide alt om partneren, og præcis hvor han eller hun er og sammen med hvem. Kontrollen kan føre til en opslidende jalousi og vrede.

Skorpionen kan lære at styre sin temperament og kan finde indre ro i mindfullness, yoga eller lange løbeture alene. Tit er det tiden alene, der giver Skorpionen tid til at reflektere over livet, og giver ham eller hun lov til at finde jordforbindelsen.

Skorpionen er vellidt på arbejdspladsen, for han er stædig og har en vilje til at få gennemført de projekter, han får startet. Han er hårdtarbejdende og dygtig til at bakke op om sine kolleger. Han er en stærk ledertype og er en stabil og loyal medarbejder.

Personligt vil skorpionen gerne leve et liv i luksus og nyder de materielle goder. Han sparer gerne op til at kunne nyde livet. Han er generøs og kærlig over for sine venner og han er meget vellidt blandt de få, der bliver lukket ind. Skorpionen er privat, men har du først vundet hans tillid, så har du en ven for livet.

 

 

Dagshoroskop: Stjernetegn Skorpionen

 

     -> Ugehoroskop for Skorpionen > Månedshoroskop for Skorpionen  -> Årshoroskop for Skorpionen

 

Læs mere om stjernetegnene