Stjernetegn Skytten

Skytten

Dato 23. nov til 21. dec
Element Ild
Kvalitet Bevægelig
Styrende planet Jupiter

 

Der er krudt i Skytten, der påvirkes af Ild-elementet. Det er ikke kun en energi og lysten til at være aktiv, men også en stor optimisme, der har indflydelse på stjernetegnet.

Skytten elsker at lære nye ting og i det hele taget at tilegne sig viden om alt og intet. Han er meget begavet og elsker at blive udfordret mentalt. Skytten er glad for nye opgaver, både hjemme og på jobbet og har et stort ønske om at dygtiggøre sig.

Kurser og projekter er noget Skytten er vild med. Om det er kurser eller efteruddannelse, der er godt for karrieren, eller om det er et praktisk kursus eller et yogahold, så er det lige noget for stjernetegnet. Kombinationen af at blive udfordret og lære nyt og samtidig have noget tid for sig selv, gør Skytten lykkelig.

Som medarbejder er både den kvindelige og den mandlige Skytte velanset, for arbejdspladsen har en medarbejder, der altid med stor optimisme og energi kaster sig over nye opgaver. Energien spreder sig som ringe i vandet, og Skyttens kolleger bliver tit revet med på en bølge af entusiasme.

Skytten har brug for frihed, men har lige så meget brug for at komme hjem til tryghed og ro. Der skal være en god balance mellem de to. Han eller hun har brug for tid og oplevelser uden for hjemmet med venner og bekendte, for at lade op.

Han er et kærligt menneske, med en stor lidenskabelig side. Skyttens partner har intet at klage over, for han eller hun har en kæreste, der giver opmærksomhed og omsorg. Skytten plejer sit forhold og er glad for at udvikle sig sammen med sin partner.

Med Jupiter som den styrende planet for stjernetegnet Skytten, er Skytten født under en heldig stjerne. Planeten bringer held og succes med sig, og Skytter oplever ofte, at alt hvad de kaster sig ud, på mærkelig vis lykkes.

 

 

Dagshoroskop: Stjernetegn Skytten

 

 

-> Ugehoroskop for Skytten -> Månedshoroskop for Skytten -> Årshoroskop for Skytten

Læs mere om stjernetegnene