Stjernetegn Vandmanden

vandmanden

Daro 21. januar til 18. februar
Element Luft
Kvalitet Fast
Styrende planet Uranus

 

Vandmanden er den mest uortodokse af alle stjernetegnene og det er da også Uranus, den styrende planet, der bibringer originalitet og opfindsomhed. Vandmanden er en ener, og klarer sig rigtig godt i sit eget selskab.

Faktisk er både den mandlige og kvindelige Vandmand meget selektiv i forhold til venskaber og de fravælger hurtigt mennesker med mere ordinære tanker og liv. Vandmandens venner tilhører som regel den samme gruppe, som ham selv, altså mennesker der ikke har lyst til at leve som andre.

Hvor vandmanden kan gå imod strømmen, så gør han det. Om det er politisk eller arbejdsmæssigt, så har han en helt ukonventionelt syn på tilværelsen. Han er udpræget idealist og har et stort behov for at andre tænker som ham. Han taler meget for at overbevise andre om at hans synspunkter er de eneste rigtige.

Vandmanden har en stærk opfattelse af retfærdighed, og han kæmper for retfærdighed for andre i nød. Om det er dyrevelfærd eller børn der har lidt overlast eller et politisk emne han føler er uretfærdigt, så går han i krig imod det.

Både den kvindelige og den mandlige Vandmand lever tit en bohemeagtig tilværelse, og har ikke lyst til at leve efter alle de regler samfundet sætter. Han har brug for sin frihed i livet, og det gælder på alle områder. På arbejdspladsen betyder det, at Vandmanden har behov for at få lov til at arbejde alene, og til at kunne fordybe sig i sine opgaver. På hjemmefronten betyder det, at Vandmanden skal have en partner, der giver ham eller hende frihed til at gøre hvad han vil, og hvornår.

Stjernetegnet har en stor fascination for kunst i alle former og er selv kunstnerisk anlagt.  Vanmanden er ofte selv udøvende kunstner, det er på den måde, Vandmanden får afløb for sine frustrationer og tanker. 

 

Dagshoroskop: Stjernetegn Vandmanden

 

-> Ugehoroskop for Vandmanden > Månedshoroskop for Vandmanden --> Årshoroskop for Vandmanden

Læs mere om stjernetegnene