Ugehoroskop

Som noget helt nyt kan vi her på Krydsord.dk tilbyde dig at læse gratis dagshoroskoper, ugehoroskoper, månedshoroskoper og årshoroskoper, som er udlånt til os af Horoskoper.net.

I denne artikel finder du først og fremmest genveje til de 12 ugehoroskoper - 1 for hvert tegn. Men derudover kan du også læse mere om hvad et ugehoroskop er, samt hvordan du kan få fingrene i et 100% personilgt horoskop. 

 

Find dit ugehoroskop her

Ugehoroskop for VædderenUgehoroskop for TyrenUgehoroskop for TvillingenUgehoroskop for krebsenUgehoroskop for løvenUgehoroskop for JomfruenUgehoroskop for VægtenUgehoroskop for SkorpionenUgehoroskop for SkyttenUgehoroskop for StenbukkenUgehoroskop for VandmandenUgehoroskop for Fisken

 

Ugehoroskop på Krydsord.dk

I listen til højre finder du horoskoperne for alle de 12 stjernetegn. De er alle sammen leveret af Horoskoper.net, og er udformet af den bedst kendte astrolog i Danmark, nemlig Adrian Duncan. Han er ikke blot erfaren i at lægge horoskoper, men har også uddannet mange astrologer. Desuden har han medvirket i flere tv-programmer.

Med et ugehoroskop kan du følge med i hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn, og alle de 11 andre stjernetegn. Horoskoperne blive opdateret hver uge, så du kan følge med i ændringerne der sker inden for dit stjernetegn.

Du ved sikkert godt, at horoskoper ikke er en forudsigelse af, hvad der sker i fremtiden, men at de derimod kan vise hvordan dit stjernetegn påvirkes. De fleste mennesker synes det er sjovt, at følge med i horoskoper, også selvom det er noget man måske ikke snakker så meget om. Får man fat i en avis, med stjernetegn og horoskoper i, så er det ganske enkelt spændende læsning. Og de færreste kan sige sig fri for at læse dem.

 

Få lagt et personligt horoskop af Adrian Duncan

 

Det personlige horoskop

De små horoskoper giver ikke så meget information, og skal være gældende for alle mennesker, der er født inden for stjernetegnet.

Har du lyst til noget mere personligt, har du muligheden for at få lagt dit eget personlige horoskop. Det er meget interessant at opleve, hvor mange ting en astrolog kan vide om dig, udelukkende ud fra din fødselsdato, fødesestidspunkt og sted.

Med et personligt horoskop kan du få en stor viden om din baggrund, nutid og fremtid. Du kan lære mere om dig selv, og måske få viden om evner du slet ikke vidste, du havde. Du kan finde ud af, hvorfor du reagerer på bestemte måder, når du støder imod problemer, og hvorfor du har bestemte karaktertræk. Det kan give dig en anderledes dimension i dit liv, at du ved, hvorfor du reagerer på bestemte måder. På denne måde kan du ændre mønstre hos dig selv, som du ikke selv synes er hensigtsmæssige.

Astrologen søger for, at du får en fyldestgørende beskrivelse af dit stjernetegn, når du får lagt et horoskop, som du kan finde god vejledning i. Har du lyst til at vide mere om de personlige horoskoper kan du med fordel besøge Horoskoper.net.