Ugehoroskop for Fisken

 

ugehoroskop for FiskenEmpati er et af de stærkeste ord, der beskriver dit inderste. Du har den største følsomhed over for andre menneskers problemer og situationer. Du er i det hele taget et meget følsomt menneske.

Dine venner har altid en følelse af, at de er den helt særlige og betydningsfulde ven i dit liv – det er den følelse, du giver dem, ved altid at være opmærksom og indlevende over for dem.

Du er meget begavet og har en underspillet, charmerende form for humor. Du er altid med på den værste, og dine venner opfatter dig derfor som meget livlig og social, men virkeligheden er, at du altid er med på dine venners idéer.

Du vil så gerne behage alle omkring dig, at du bare siger ja, til alt, hvad de kunne tænke sig. Der er ingen tvivl om, at du tilsidesætter dig selv, når du siger ja, men for dig er det vigtigere at dine venner er glade.

Du er meget glad for kunst og kultur, og mange Fisk er selv udøvende kunstnere. Uanset hvad, så opfatter din omgangskreds dig også som meget kreativ og kunstnerisk. Du bliver set på, som en lidt usædvanlig boheme, for ud over det kunstneriske, så er du også meget sensitiv og er optaget af det mystiske og spirituelle.

Du har en usædvanlig evne til at se andres behov og følelser og det bevirker, at de opsøger dig for at have et lyttende øre. Er der nogle, der har problemer, så smider du alt hvad du har i hænderne, for at hjælpe. Du vil hellere hjælpe andre med deres problemer, end du vil løse dine egne.

Mange mennesker opfatter dig som svag, fordi du aldrig er den, der råber højt eller skal have dine meninger frem. Du er den tilbagetrukkede type, der lader andre mennesker fylde, fordi du kan fornemme, at de har behov for det. Selvom du ikke har behov for at fylde, betyder det ikke, at du er svag eller ikke har dine egne meninger.