Ugehoroskop for Jomfruen

 

En af dine vigtigste kvaliteter er din samvittighed. Det er vigtigt for dig, at du kan se dig selv i spejlet hver aften, inden du går i seng og vide, at du har opført dig ordentligt i dag.

Du anerkendes for at kunne klare enhver opgave uden de store problemer. Din logiske tankegang gør dig i stand til at analyse ethvert problem.
På din arbejdsplads betragtes du som den, andre går til, når de har brug for vejledning til en opgave. Det er næsten lige meget hvad det er, så kan din skarpe hjerne hurtigt rådgive om, hvordan en opgave skal gribes an.

Det er ikke kun på arbejdspladsen, at folk kommer til dig, for at få gode råd. Også på det mere personlige plan kan din analytiske hjerne hjælpe dem, der er i nød, når det gælder forvirring omkring kæresteproblematikker og usikkerhed om følelser.

Du er en stor støtte for din omgangskreds, for du er altid klar med et lyttende øre. Dine venner ved, at når de kommer for at læsse af, hos dig, så kan de forvente, at du altid fortæller dem, præcis hvad du mener. Du er ikke diplomatisk, men hudløst ærlig – og som regel har du fuldkommen ret.

Du er ekspert i at finde ud af at prioritere, hvor andre bliver forvirrede, og derfor kommer de helt naturligt til dig. Du værdsættes også for din ærlighed inden for smag – om det er kunst og kultur eller påklædning, så udnytter dine venner, at de altid får et helt klart svar fra dig.

Selvom du er ærlig over for andre, så betyder ikke, at du fortæller dem om dit indre jeg. Faktisk er du utrolig privat, selv over for dine nærmeste venner. Du er ikke meget for at dele dine inderste følelser, og det kan tider få folk til at opfatte dig som lidt af en is-dronning.