Ugehoroskop for Skorpionen

 

Ugehoroskop for SkorpionenDu er nok det mest private stjernetegn, der findes ud af de 12. Du virker mystisk og hemmelighedsfuld på andre, uden egentligt at være det. For dig handler det mest om, at du ikke ønsker, at andre skal stikke næsen i dine ting, fordi det ikke vedkommer dem. 

Det får lidt en omvendt effekt – for det gør dem bare endnu mere interesserede i at vide, hvad der gemmer sig inde i hovedet på dig, og de bliver derfor ganske enkelt bare ved med at spørge ind til dig.

Du bliver lidt betragtet som den ensomme ulv blandt din omgangskreds, og de ser op til dig, for du er den skarpeste af dem. Du er den, der ikke altid taler, og du siger aldrig noget, der ikke er velovervejet. Uden at vende fokus mod dig selv, ser du og vurderer du andre.

Du ser hurtigt den dybere mening med folks handlinger og kan spotte uærlige mennesker på miles afstand. Dine venner kender denne kvalitet og går ofte til dig, når de har brug for råd og vejledning.

Din humor er ofte sort, og du siger sjældent noget for sjov, uden der er lidt sandhed i det. Du har en skarp tunge, som du ofte bruger, når nogen går dig på nerverne.

Seksuelt er du eftertragtet for din lidenskabelige og sensuelle side.

Temperament og lidenskab er dine drivkræfter, og du kan ikke skjule den del af dig selv. Dit temperament er meget tydeligt, og andre kan blive bange for dig, når de oplever hvordan du kan eksplodere. Din jalousi er svær for dig at tøjle og den bliver derfor også meget tydelig.

Denne mørke side af dig, får andre til at opfatte dig som kontrollerende og overambitiøs. Du fremstår som magtsyg. På trods af denne mindre flatterende side af dig, er der ingen, der er i tvivl om, at de altid kan regne med dig og din ærlighed.