Ugehoroskop for Stenbukken

 

Ugehoroskop for StenbukkenDin stædighed lyser langt ud af dig, og det imponerer andre mennesker omkring dig. Du holder på dit, og du har som regel også ret. Derfor vil de hellere undlade at debattere med dig, og giver dig lov til at bestemme med det samme.

Ud over din stærke stædighed så er du også kendt for at have en veludviklet realitetssans. Der er ikke meget fantasi og føleri hos dig, det er de hårde facts du er interesseret i. 
På samme måde er du også den, der aldrig panikker. I en krisesituation er det dig, der holder hovedet koldt, og ikke lader følelserne løbe af med dig – som ofte sker hos andre mennesker. Du bevarer overblikket og din ro smitter af på andre omkring dig.

Dine venner er delt blandt dem, der altid går til dig, for at få hjælp og råd, når de befinder sig i en problematisk situation og så de, der aldrig siger et ord.

Nogle læner sig op ad dig og din vejledning, fordi de elsker din kontante facon og realistiske syn på situationen. Andre har den modsatte holdning – de går aldrig til dig, når de oplever kriser i deres liv, for de synes ganske enkelt at du er alt for hård og kontant.

Du er aldrig optimistisk eller udglattende. Går man til dig, får man klare ord, der ikke er pakkede ind, og du kunne aldrig finde på at bakke nogen op med venlige ord, du ikke mener har noget hold i virkeligheden.

Der ingen uenighed om, at har du først sat dig et mål, så er du urokkelig. Du tager generelt ansvar for dine egne arbejdsopgaver og mister sjældent fokus, men har du et mål, du forsøger at opnå, så kan ingen stoppe dig. Du arbejder utrætteligt på at nå det.

Der er nogle, der vil opfatte dig som kølig og afvisende, mens andre godt kan se, at din tilbagetrukkethed mere handler om, at du er et meget privat menneske.