Wordfeud guide

Hvis du har en iphone, en iPad eller blot følger med i hvad danskerne bruger deres tid på i øjeblikket, så er du næsten med garanti stødt på navnet Wordfeud.

Men det er ikke sikkert, at du ved hvordan du kommer igang med at spille det ekstremt populære spil. Det vil vi gerne hjælpe dig med, og til det, har vi skrevet denne Wordfeud guide.

 

Sådan kommer du igang:

1. Download app’en

Billede ad wordfeud søgnignen i app storeDet første, du gør for at komme igang, er at finde app’en i App-store.

Du kan starte med gratisversionen, som fungerer fuldt ud lige så godt som betalingsversionen. Der er blot nogle flere reklamer i den.

Hvis du gerne vil af med reklamerne, kan du opgradere til premium versionen. Det koster i skrivende stund € 2,39.

 

Billede af startsiden i Wordfeud2. Opret en bruger

Når app’en er downloaded, så bliver du bedt om at oprette en konto med et brugernavn og et password. Dette vil være det brugernavn, som du har, når du spiller imod andre i Wordfeud.

Programmet husker automatisk dine login oplysninger, så du slipper for at skulle taste dem ind hver gang. Det er dog stadig en god ide at vælge noget du kan huske 🙂

Så er du klar til at begynde at spille!

 

 

 

Billede af toppen af Wordfeud skærm3. Start et nyt spil

Når du har programmet installeret, og du har lavet en bruger, er det på tide at komme igang med at spille.

Du opretter et nyt spil ved at trykke på plusset i øverste højre hjørne. På billedet ved siden af er det markeret med en rød cirkel.

Så kommer der en skærm frem, hvor du først skal vælge det sprog du gerne vil spille på, dernæst den brættype du gerne vil spille på (læs mere om brættyper).

Endelig skal du finde én at spille mod. Det kan være en der allerede spiller Wordfeud, og hvor du kender deres brugernavn, eller det kan være en hvis e-mail du kender.

Alternativt kan det også være en helt tilfældig person, hvor programmet finder en du kan spille med.

Efterhånden som du spiller mere og mere, kan du tilføje dine modstandere på din venneliste, så du nemt kan finde dem igen.

Uanset hvordan du gør, kan du være igang på bare 2 minutter.

 

Billede af brættet i wordfeud4. Gå igang med selve spillet

Du burde så have en skærm , der ser nogenlunde ud som den til højre. Og så er det ellers bare om at lægge hovedet i blød, og finde de længste og mest pointgivende ord du kan.

Rigtig god fornøjelse.

 

Vi er sikre på at du bliver lige så bidt af dette lille spil, som vi er. Gå til Wordfeud, eller læs mere i vores andre tekster om spillet.

Fik du ikke alle dine svar i denne Wordfeud guide, så anbefaler vi dig at se på vores links nedenfor, eller skrive til os på hanne@krydsord.dk og stille os dit / dine spørgsmål.

 

Læs mere om Wordfeud:

  1. Historien bag Wordfeud
  2. App til IPhone og IPad
  3. Sådan kommer du i gang
  4. Regler
  5. Point
  6. Brættyper
  7. Funktioner i spillet
  8. Ordlister