Slap af med krydsord, mens babyen sover

Sponseret indhold

Der er tusind ting at tage sig til, når man er forælder til et lille barn, og der er nok af bekymringer, der kan give stress på daglig basis.

Stress er dog ikke noget, der gavner hverken barnet eller dig som forælder, og derfor kan det være utrolig sundt at slappe helt af med en god krydsord, når barnet endelig er lagt til ro.

Den tid, man har, når babyen sover trygt i barnevognen er uundværlig i en travl hverdag, og derfor er det et velvalgt tidspunkt at tage en kop kaffe og udfordre hjernen lidt.

Det kan dog være svært at koble helt fra, når barnet ligger i en barnevogn udenfor – men her kan en god babyalarm skabe tryghed for både barn og forælder!

Babylarm - bedst i test

Babyalarmer kommer i mange størrelser og med forskellige funktioner!

Som den ansvarlige forælder, du er, har du garanteret allerede anskaffet dig en babyalarm til barnevognen, men det er ikke sikkert, at den skaber den tryghed, som du og barnet har brug for. De simpleste babyalarmer kan kun transmittere lyd fra barnevognen og ind i stuen – den kan f.eks. ikke sende lyd den anden vej. Her er det dog kun et spørgsmål om at gennemgå en række babyalarm test, hvorved du vil finde babyalarmer med funktioner, som du slet ikke troede fandtes. Det er f.eks. muligt at finde babyalarmer, der kan transmittere både lyd og video begge veje, således at barnet nogle gange kan snakkes til ro uden at forlade sofaen.

Dette giver alt i alt mulighed for mere frihed i hverdagen, og den afstressende effekt er ikke til at tage fejl af – bekymringerne forsvinder, og trygheden er helt i top med en ordentlig babyalarm!

Få lektiehjælp til dit barn

Hvis du er endt i klemme mellem lektier, tid og tålmodighed, er der heldigvis hjælp at hente. Du kan nemlig nemt booke en tutor der hjælper dit barn med lektierne, hvadenten det går i folkeskole eller gymnasie.

Det er endda også muligt at få lektiehjælp for dit barn på en videregående uddannelse, som måske skal læse op på nogle emner, det kan have svært ved at forstå. Der er derfor rig mulighed for at give dit barn de bedste forudsætninger ved at finde en tutor.

Nyd solskinsvejret på terrassen med en god krydsord i hænderne

Hvis du er typen, der bruger din telefon og andre teknologiske stykker udstyr hver gang, der er den mindste chance for det, så vil du have rigtig godt af at få en krydsord i hænderne i stedet.

Vi stresser alle af på forskellige måder, men hvis du aldrig har siddet og nydt solskinsvejret i haven eller på terrassen med blyant og krydsord, så giv det et forsøg.

Mens babyen sover er der ingen grund til at lade sig distrahere af andre, mindre irritationsmomenter, og her giver blyant og papir en helt særlig ro, der ikke er til at undervurdere.

Man behøver ikke at være på, når man bare er sig selv og en kop kaffe i solens varme, og selvom man ikke er god til ord, så er der krydsord til ethvert niveau. Tankerne kan dermed få frit løb så længe babyalarmen ikke skratter, og barnet dermed sover trygt.

Hjernen bliver trænet på en helt anden måde, når man forsøger at finde smarte synonymer – krydsord er fantastisk hjernegymnastik, der fungerer afstressende på samme tid!

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!