Den danske synonymordbog

Vent et kort øjeblik, søgefeltet kommer frem her:

Synonymordbog – søg efter synonymer på nettet

Krydsord handler langt hen af vejen om at være stærk til synonymer. På Krydsord.dk har vi gennem mange år lagt tusindvis af opgaver ud til glade krydsordsløsere. Og ud af alt det materiale, har vi nu også udvidet med endnu et krydsordsværktøj, nemlig denne synonymordbog.

Hit med dine synonymer!

Som både udvikler og udgiver af krydsord gik det op for os, at vi sidder på en kæmpe guldgrube af synonymer, som det næsten er synd ikke at lægge ud til ærgerrige krydsordsløsere. Men vi tror også rigtig meget på brugergenereret indhold – og selvom vi ikke kan lade værktøjet være helt open source, så håber vi, at du vil tilbyde de synonymer, som eventuelt mener at vi mangler.

Ikke en 100% komplet synonymordbog

Der vil med sikkerhed være mange synonymer der mangler, når man søger på specifikke ord. Dette fordi, materialet som ordbogen er baseret på, oprindeligt set stammer fra et andet formål – nemlig udvikling af kryds og tværs opgaver. Men efterhånden som mange flere ord bliver sendt ind, og efterfølgende godkendt fra vores side, så vil synonymordbogen blive mere og mere komplet.

Mangler vi noget?

Savner du et synonym til dette ord? Vi udvider løbende vores ordlister med hjælp fra vores flittige krydsordsløsere og brugere af vores værktøjer. I praksis betyder et, at du kan foreslå ord, du mener der mangler på vores lister. Muligheden for at foreslå synonymer kommer frem, når du har søgt på et ord.

God fornøjelse med den danske synonymordbog.

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!

Prøv vores app
Altid mere end 100 gratis krydsord!
4.7 i App Store
4.7/5