Tilgængelig i
5/5
Vores rating er 4.7 i App Store

Gratis App fra Krydsord.dk

1 app – 7 sprog og mere end 1.000 gratis opgaver.

Vores gratis krydsords-app er blevet taget fantastisk godt imod i både ind og udland. Appen indeholder hundredvis af opgaver, og vi arbejder hele tiden på at forbedre den. Det gør vi blandt andet ved at tilføje flere krydsorsopgaver og endnu flere sværhedsgrader.

Vi håber, at du vil gøre som flere tusinde andre allerede har gjort – hente vores app, og løse dine daglige krydsord der. Vi takker dig ved at tilføje endnu flere opgaver i appen, end du finder her på hjemmesiden.

Gratis
download

App'en er gratis - men du kan betale dig til en reklamefri version

Lad os bare være ærlige – det er de færreste der bryder sig om, at blive afbrudt af reklamer imens man løser krydsord. Vi har derfor også lyttet til de henvendelser I er kommet med, i forhold til at kunne tilbyde en løsning for dem der gerne vil slippe for reklamer. 

Ønsker du at slippe for reklamer, så kan dette lade sig gøre for et beskedent beløb på blot 12 kroner om måneden. Selvom beløbet ikke lyder af meget, så har det stor betydning for vores med at kunne levere krydsord – og så er det ingen hemmelighed, at vi betragter det som et langt større skulderklap, når vores krydsordløsere ønsker at betale os for vores produkt, frem for at acceptere reklamer. Så der skal på forhånd lyde et tusind tak til alle jer, der tilmeldt jer den reklamefri version af app’en.

God fornøjelse – til alle vores krydsordsløsere 🙂

Download gratis vores app i Apple Store eller Google Play

Sudoku

Har du endnu ikke prøvet vores sjove, intuitive sudoku-generator? 

Så slår vi lige et slag for den her. Vi får især ros fra sudoku-løsere der benytter mobilen, da vores særlige’talhjul’ er skabt til netop dem. Sudoku-generatoren virker dog til alle enheder. Og du kan generere nye sudokuer i en uendelighed – helt gratis, naturligvis.

Krydsordbog

Få hjælp til dine krydsord med vores smarte krydsordbog – eller ‘krydsords-ordbog’ afhængigt af temperament.

Med ordbogen kan du nemt og elegant finde frem til de bogstaver i ethvert ord, som giver dig problemer. Prøv dig frem – hvis du oplever problemer, så få yderligere instrukser nedenunder krydsordbogen:

Wordfeud guide

Wordfeud blev på rekordtid et af de allermest populære spil i Danmark. Og det skulle i den grav vise sig at blive til mere end blot en forbigående tendens.

Spiller du allerede Wordfeud, kan du helt sikkert stadig blive bedre. Vi har samlet alt du behøver at vide om Wordfeud i vores guide. Hvis du har spørgsmål når du er færdig, så skriv endeligt til os nedenfor. Da vil vi hjælpe dig med det samme.

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!

Hent vores app!
Masser af krydsord i alle sværhedsgrader!
4.7/5