Sudoku

Hvis du er glad for tal og logiske problemstillinger, så er Sudoku helt sikkert lige noget for dig.

Herunder finder du vores helt nye sudoku-generator – nedenunder afspilleren kan du studere hvordan den virker, men vores bud er, at du slet ikke vil finde det nødvendigt, da den er ganske logisk og intuitiv at benytte.

Løs Sudoku her


Vi har længe ude af stand til at gøre lige så meget ud af vores sudoku-sektion, som vores besøgende har efterspurgt. Nu har vi så valgt at gå planken ud, og har investeret i udviklingen af, hvad vi selv synes er den bedste løsning der overhovedet findes derude på det store internet (vi har endda været ganske grundige i vores research).

Intuitiv og interaktiv

Vi har forsøgt at gøre generatoren nem at bruge fra både mobil, tablet og computer, og resultatet er en interaktiv løsning hvor man både kan løse soduko via sit tastatur men også ved at trække tallene fra et ‘hjul’ og indsætte dem der hvor man ønsker det. Prøv det selv, det er ganske fornøjeligt:-)

Nu kan du udfordre vennerne i sudoku

En ekstra feature er, at du, hvis du har været særligt hurtig, kan dele dit resultat med familien og vennerne, og se om de kan løse sudokuen endnu hurtigere end dig selv. Der er ingen der har sagt at hjernevrider-spil nødvendigvis behøver at være asociale.

Vi ønsker god fornøjelse med opgaverne!