Til den digitale redaktør

Er du repræsentant for et dansk medie med ansvar for digitale platforme? Så har du med ganske stor sandsynlighed oplevet, at medarbejdere eller læsere har henvendt sig med spørgsmålet om, hvorfor I mon ikke har krydsord i jeres app eller på jeres hjemmeside. Det er nemlig lige så populært at løse krydsord, som det altid har været.

Det eneste nye er, at de fleste læsere efterhånden har taget de online krydsord til sig – lige som de har med den digitale version af de fleste danske aviser.

Problemet er blot, at det ofte er ganske dyrt at få en daglig eller ugentlig krydsord lagt på de digigtale platforme. Sådan behøver det dog ikke være.

Krydsord.dk logo

Vores opgaver

Krydsord.dk leverer allerede opgaver til en håndfuld danske medier – og nu er det blevet nemmere og billigere at få en ugentlig eller daglig krydsordsopgave leveret direkte til digitale platforme.

De opgaver som vi kan levere til dit medie på daglig eller ugentlig basis, er af samme høje kvalitet som de opgaver, der findes her på Krydsord.dk.

For at fjerne al mystik, kan du se et live eksempel på en opgave, nederst på denne side. Nøjagtigt som det vil være tilfældet på den platform, du repræsenterer, skifter opgaven her på siden automatisk – i vores tilfælde skifter opgaven ugentligt.

Fungerer opgaven (også) i avisens app?

Ja, opgaven vises som såkaldt ’webview’ (en URL fra jeres hjemmeside der vises i appen) – den tekniske administrator af jeres app, vil hurtigt kunne hjælpe jer i gang. Grundlæggende set, så er det samme visning I vil få på jeres hjemmeside som I jeres app.

Hvad kræves det for at komme i gang?

Hvis I har en live hjemmeside, så kan vi i princippet være i gang på et øjeblik.

Vi leverer et iframe script, som lægges på den underside, hvor opgaven ønskes – opgaven virker med det samme. Det tager ganske enkelt mindre end to minutter at komme i gang.

Kan opgaven gemmes bag en betalingsmur?

Ja. Om opgaven gemmes bag en betalingsmur eller ej, er op til jer selv.

Er vores opgaver for alle?

Som udgangspunkt er det et krav, at det medie du repræsenterer, er godkendt til at modtage mediestøtte. Vi ønsker at vores opgaver vises på en bred vifte af medier – nationale såvel som lokale – og brede medier såvel som smalle nichemedier. Men vi ønsker også at bevare retten til at afvise medier som vi ikke mener fører saglig eller lødig journalistik – det kan eksempelvis være medier som bevidst spreder falske nyheder.

Repræsenterer du et medie der ikke modtager mediestøtte (det kan der være mange gode grunde til) – så kontakt os alligevel gerne, så ser vi om der er et match.

Prøv det - helt gratis

Vi tror så meget på vores produkt, at vi er villige til at lade jer prøve vores opgaver gratis i 4 uger (daglig eller ugentlig opgave). Så er der rigeligt tid til at vise de høje herrer på ledelsesgangene, at god underholdning ikke behøver koste bunker af tid eller penge at implementere.

Kontakt os for priser & yderlgere info

I er velkomne til at kontakte mig på mail, – eller på telefon – så får I alle detaljer om priser – og svar på de eventuelt uddybende spørgsmål I måtte ligge inde med.

Ved telefonisk kontakt bedes I lægge en besked, såfremt jeg ikke svarer – så ringer jeg tilbage hurtigst mulig.

Med venlig hilsen

Andreas Kostakis

Partner, Dansk Krydsord ApS

Live eksempel på opgave

Opgaven her er trukket fra samme pulje, som det medie du repræsenterer vil trække fra. Du kan således forvente en popgave af samme kvalitet. Denne opgave skifter automatisk engang om ugen – uden yderligere indsats fra vores side. 

Klik på et vilkårligtfelt for at påbegynde 

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!