Historiske litografier og kvalitetsrammer

Sponseret indhold

For ca. 100 år siden havde litografien sin storhedstid, hvor håndværket var en kunst i sig selv. Det var den eneste måde man kunne lave plakater på, og der blev produceret plakater med farver og intensitet som ikke kan sammenlignes med de plakater, som bliver produceret på samlebånd idag. Det er plakater fra denne tid, som du finder hos PlakatKunst.dk, især fra 1920’erne, 1930’erne og 1940’erne.

Mange af de plakater som forhandles hos PlakatKunst.dk er yderst sjældne litografier, som du ikke kan købe andre steder i verden. Disse litografiske perler kan koste fra få tusinde kroner op til flere hundrede tusinde, og priserne vil i de fleste tilfælde kun stige år efter år.

Køber du en plakat hos PlakatKunst.dk bringer du dermed ikke kun ekspeptionel kunst med historie og sjæl ind i dit hjem, du gør også en god investering.

Billigere plakater leveres med PostNord. Når plakaternes værdi overstiger 5000 kr, sendes de med UPS som bedre forsikrer værdifulde forsendelser.

Ferie i Jylland - Plakat kunst

Danskproducerede kvalitetsrammer

Værdifulde plakater fortjener at blive indrammet med stil, hvorfor PlakatKunst.dk har indgået et samarbejde med Danmarks nok bedste leverandør af billedrammer i høj kvalitet. Rammerne produceres på bestilling i Danmark, og leveres til hele verden med GLS. Du kan selv vælge om du vil betale lidt mere for hjemmelevering, eller om du kan nøjes med at få rammen leveret til en pakkeshop.

Der er mange forskellige materialer at vælge mellem, men deres egetræsrammer er uden tvivl de mest populære, sammen med de sorte billederammer. Rammerne kommer imange forskellige størrelser, også kvadratiske rammer og rammer på mål. De mest populære er rammer 70×100 og rammer 50×70 – ikke mindst den brede 50×70 egetræsramme, som er 2 cm bred og dyb, og dermed mere markant og eksklusiv i dens udtryk end de 50×70 egetræsrammer som du finder i andre rammeshops. PlakatKunst.dk forhandler dog også smallere rammer – også i dette format – hvis du ønsker det.

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!