Sponseret indhold

Ferier er den perfekte tid til at slappe af, nyde nye oplevelser og selvfølgelig have det sjovt.

Når du er på rejse, er din smartphone ofte din trofaste følgesvend, og den er et fantastisk værktøj til at underholde dig selv under lange flyvninger, ventetider eller bare under lidt fritid på dit hotelværelse.

I denne blog vil vi diskutere tre sjove spil, du kan spille på din telefon under din ferie. Det første spil, vi ser på, er Wordfeud, en klassiker inden for mobile spil.

Wordfeud og Scrabble brikker

Wordfeud

Wordfeud er et vanedannende ordspil, der minder ganske meget om det klassiske brætspil Scrabble.

Målet med spillet er at danne ord på et bræt med 15×15 felter, hvor du scorer point baseret på længden og kompleksiteten af ​​de ord, du laverWordfeud er et multiplayer-spil, hvilket betyder, at du kan spille mod venner eller tilfældige modstandere, så længe de også har installeret appen.

Under din ferie er Wordfeud en fantastisk måde at holde din hjerne skarp, mens du har det sjovt. Du kan spille, mens du slapper af på stranden, venter på dit fly eller endda under en lang togrejse. Det er desuden en fremragende måde at holde kontakten med venner og familiemedlemmer, selvom du er tusindvis af kilometer hjemmefra.

Wordfeud er tilgængeligt til både iOS og Android og kan downloades gratis med valgfri in-app-køb.

Monument Valley

Hvis du er på udkig efter et mere afslappende og visuelt imponerende spil til din ferie, så overvej Monument Valley. Dette smukke puslespil er designet med øje for detaljer og kunstnerisk æstetik. Du spiller som Ida, en stille prinsesse, der navigerer gennem en surrealistisk verden fyldt med umulig arkitektur og optiske illusioner.

Målet med Monument Valley er at lede Ida gennem hvert niveau ved at manipulere miljøet og løse puslespil. Spillet er ikke kun underholdende, men det tilbyder også en unik visuel oplevelse, der tager dig med til en anden verdenDen beroligende lydspor og de beroligende grafikker gør det perfekt til de øjeblikke, hvor du ønsker at slappe af og stimulere din fantasi.

Monument Valley er tilgængeligt til både iOS og Android, men det er ikke gratis. Du kan downloade det for et engangskøb.

Heads Up!

Vil du have lidt sjov med dine rejsekammerater under din ferie? Heads Up! er det perfekte spil at spille med venner og familie, uanset hvor du er. Det er et gættespil, der ligner det populære spil “Hvem er jeg?” hvor du har et ord på din pande, og andre giver dig ledetråde, så du kan gætte, hvad det er.

I Heads Up! holder en spiller sin telefon mod sin pande med skærmen vendt opad. De andre spillere giver ledetråde og forsøger at få personen på skærmen til at gætte, hvilket ord der vises. Det kan skabe hylende sjove øjeblikke og er en fantastisk måde at dele grin og minder med dit rejsefølge.

Heads Up! er tilgængeligt til både iOS og Android og kræver køb for forskellige kategorier af ord og temaer.

Konklusion

Uanset om du er til ordspil, visuelt imponerende eventyr eller bare vil have hyggelig tid med venner og familie, er der utallige mobilspil tilgængelige for at gøre din ferie (for eksempel med Corendon) endnu sjovere. Wordfeud tilbyder en udfordrende intellektuel tvist, Monument Valley tager dig med på en smuk rejse, og Heads Up! giver masser af grin og sjov med dit rejsefællesskab. Så før du drager afsted på dit næste eventyr, sørg for at du har disse spil installeret på din telefon for at sikre, at din ferie er fuld af sjov og afslapning.

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!