Billige plakater og malerier online

Sponseret indhold

Er du en af dem, der bare ikke kan finde de rigtige billeder til dine vægge? Her præsenterer vi dig for to løsninger – og samtidig nogle billige af slagsen.

Hvis du er en af dem, der kan nikke genkendende til tomme hvide vægge i din bolig, kan du med fordel gøre dig selv den tjeneste at gå ind på siderne Minida.dk eller Mynewart.dk.’

Ens for begge disse sider er, at de tilbyder billeder til væggen til en pris, der er til at betale.

Minida.dk sælger billige plakater online. Alle plakater erne er designet med den moderne Skandinaviske stil for øje. Det betyder minimalistisk, afdæmpet og stilrent design.

Ideelt til væggene i de hjem, der ligner noget fra et boligindretningsmagasin. Alle plakaterne er endvidere designet i højeste kvalitet, og printes ligeledes ud på tykt kvalitetspapir – dette kan både ses og mærkes.

minida.dk - plakater online

En ny spiller på markedet for plakater

Minida.dk er en forholdsvis ny spiller på markedet for plakater, men ikke destro mindre er webshoppen på ganske kort tid etableret sig som et af Danmarks førende plakat-brands. Dette skyldes udover de billige priser et stort udvalg af plakater, der passer til stort set alle hjem. Af populære serier hos Minida.dk kan især fremhæves planet-serien, der kort sagt af vores solsystems mange planeter (inklusiv solen og månen), præsenteret i et uhyre stilrent og flot grafisk udtryk. Sådanne plakater kan hænge i hvilket som helst værelse i hjemmet. Derudover er hele kategorien “PhotoArt” meget populær.

Denne kategori af plakater er efterbehandlede fotografier, der er redigeret således at de passer ind i den moderne stil, som de fleste af os indretter vores hjem efter. Plakaterne fås helt op til 100×140 cm. Sådan en størrelse er ganske unik indenfor plakat-verdenen, og en plakat i denne større giver virkelig et flot finish i indretningen. Men disse ord, er det bare med at gå i krig på Minida.dk og finde lige netop de plakater, der egner sig bedst til dit hjem.

Er du mere til malerier? Så kan du med fordel besøge Danmarks største online galleri – Mynewart.dk. Her finder du et kæmpe udvalg af håndmalede oliemalerier i alle afskygninger. Der er abstrakte malerier, store malerier, gruppe-malerier og malerier med motiv for blot at nævne nogle af kategorierne du finder på denne side. Ens for dem alle er, at prisen er på et niveau, hvor langt de fleste kan være med. Dette skyldes, at Mynewart.dk fortrinsvis samarbejder med udenlandske kunstnere. Disse kunstnere er fantastisk talentfulde og deres malerier er helt i top – det er kun prisen, der ikke kan matche deres danske pendater – den er nemlig helt i bund, hvorfor du hos Mynewart.dk har muligeden for at erhverve flot og håndmalet kunst til en brøkdel af de priser, som du finder i danske gallerier.

Om du er til malerier eller plakater er en smagssag. Og kan du lide begge typer af billeder til væggen – jamen så er det bare at mixe dem. Herom findes der ingen regler eller gyldne råd. Det handler i bund og grund blot at få nogle flotte billeder på væggen, der kan gøre lige netop dit hjem mere personligt og hyggeligt. Og ønsker du dette, så skal der billeder til. Tomme hvide vægge duer bare ikke.

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!