Sponseret indhold

Danskerne kan spare mange penge på deres forsikringer

Langt de fleste danskere har et væld af forsikringer. Det er også noget, der betyder, at de hvert år bruger rigtig mange penge på disse forsikringer.

Derfor er det også oplagt for langt de fleste danskere, at de vælger at se nærmere på disse, medmindre de er helt og aldeles sikre på, at de ikke kan finde en bedre løsning end deres nuværende. Det skyldes, at der nemlig kan være rigtig mange penge at spare hvert år, hvis du kan forhandle priserne på dem lidt ned.

Hvis du selv føler, at du i øjeblikket bruger rigtig mange penge på dine forsikringer, så skal der bestemt ikke lægges skjul på, at du har mulighed for at spare mange penge ved at samle dine forsikringer hos ét selskab eller derimod ved at flytte dem alle til et helt andet selskab.

Der er rigtig mange muligheder og der er mange mulige løsninger, hvorfor du – med garanti – også vil kunne finde en rigtig god løsning for dit vedkommende, uanset hvad, du har gjort dig af tanker.

Sammenlign forsikringer - ur og mønter

Jo flere forsikringer, du har, des større besparelser kan du opnå

Det skal selvfølgelig gøres klart, at des flere forsikringer, du har, des større besparelser har du også mulighed for at opnå. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke er mulighed for kun at opnå en god besparelse på f.eks. en husforsikring eller derimod en rejseforsikring. Som udgangspunkt, så er konkurrencen på markedet uhyre stort og derfor er der med garanti også altid selskaber, der er villige til at hverve nye kunder på baggrund af en liv lavere pris end konkurrenten.

I denne forbindelse bør det dog gøres klart, at det er markant nemmere, hvis du har en god anciennitet. Hvis du f.eks. ønsker at finde en lavere pris på din bilforsikring, men har haft fem skader de sidste to år, så kan det godt blive en lettere vanskelig opgave.

Det samme gør sig gældende, hvis du leder efter en ny indboforsikring, men du er bosat i et udsat område og har haft indbrud tre gange i løbet af de seneste fem år – det er noget, der skal være med i dine overvejelser.

Selvom ovenstående naturligvis kan virke negativt, så skal det dog ikke udelukkes, at du har mulighed for at finde et sted, hvor du kan tilbydes en billigere forsikring end dét, du har i øjeblikket.

Langt de fleste danskere, der faktisk vælger at undersøge markedet nærmere finder også hurtigt ud af, at det var noget, de skulle have gjort for flere år siden, for de har faktisk rigtig gode forudsætninger for at kunne opnå massive besparelser på deres forsikringer.

Hvordan kan jeg spare penge på mine forsikringer?

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil se nærmere på, hvad du har af muligheder for at spare penge på dine forsikringer, så har du flere muligheder. Du kan enten vælge at tage kontakt til en række af de danske forsikringsselskaber og indhente tilbud på egen hånd eller du kan vælge at benytte dig af et online værktøj.

Der er mange danskere, der foretrækker at gøre det på gammeldags manér, hvorfor de selv vælger at tage kontakt til en række forsikringsselskab via enten mail eller telefon. Det er dog sjældent, at der er mulighed for at indhente synderligt gode tilbud på denne måde, hvorfor det ikke kan anbefales at bruge denne fremgangsmåde.

I stedet bør du se nærmere på muligheden for at benytte dig af en service, hvor du kan indhente gode tilbud fra flere forskellige selskaber på én gang, hvilket blandt andet er noget, du har mulighed for at gøre hos det danske website Ekonomi – her kan du indhente forsikringstilbud fra samtlige selskaber og på alle typer af forsikringer.

Hvad det betyder er, at der er rigtig gode chancer for, at du også vil kunne gøre brug af en sådan tjeneste til at indhente en række gode tilbud på netop den eller de forsikringer, du har et ønske om, at kunne undersøge priserne på.

Derfor er det – uden tvivl – også den absolut bedste fremgangsmåde, som vil kunne give dig rigtig gode resultater, da de forskellige selskaber byder direkte mod hinanden og derfor også presse priserne i bund.

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!