KRAES naturlig hudpleje – en ægte iværksætterhistorie

Sponseret indhold

Tilbage i 2014 sad forældreparret Mette og Kasper i deres lejlighed i det hyggelige latinerkvarter i midten af Aarhus. De var efterhånden godt frustreret over Siris, deres 2-årige piges, børneeksem og nældefeber.

Hos lægen fik de at vide, at der kunne ordineres binyrebarkhormon til at lindre Siris gener. Men dette lød på ingen måde som en god løsning for Mette og Kasper, da de på nettet læste om de mange bivirkninger som netop binyrebarkhormon kan give.

Således påbegyndte de bekymrede forældre at researche naturlige alternativer, som kunne lindre Siris hudirritationer og evige kløe.

Svaret skulle vise sig at være gemt i et gammelt husmoderråd, og her startede KRAES-eventyret.

Kraes babyserie

De første babybade: den lindrende havre

På nettet havde Mette og Kasper gennem længere tid læst side op og side ned om andre forældres desperate forsøg på at finde brugbare løsninger til lindring af deres babyers og børns nældefeber og børneeksem. De var mildt sagt ved at være temmelig tyndslidte, for Siris mistrivsel med den irriterede hud skar dem i hjertet. Ikke mindst fordi det hele virkede håbløst;  der tegnede sig et temmelig klart og entydigt billede af, at der på daværende tidspunkt ikke fandtes nogen tilfredsstillende løsninger.  

Men ét lyspunkt var der. Under deres hundredvis af timers læsning på nettet havde de også i flere sammenhænge læst om havres angiveligt meget effektive indvirkning på og lindring af nældefeber og – navnlig – eksem.

Dette fik Mette til at sætte sig yderligere ind i det der skulle vise sig at være havrens forunderlige verden. Og fra læsning gik hun skridtet videre og begyndte at prøve sig frem med sammensætning af diverse ingredienser.

For at gøre en lang historie kort, endte det hele med at Mette et halvt år senere havde udviklet det, der skulle blive til virksomheden KRAES’ første babybad – udviklet med havre som den vigtigste ingrediens.  

Fra babybad til hudplejeprodukter til baby, junior og mor

Siden udviklingen af det første babybad tilbage i 2016, har KRAES tilføjet en lang række produkter til hudplejesortimentet. Således kan du i dag hos KRAES finde de tre overordnede serier: KRAES baby, KRAES junior og KRAES motherhood, der hver især omfatter en række naturlige produkter, specielt udviklet til de forskellige aldersgrupper.

Der er med samtlige produkter tale om naturlige og sæbefrie hudplejeprodukter, alle dermatologisk testede.

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!