Gratis krydsords app til Android og iOS

Gratis krydsords app. Hos Krydsord.dk ønsker vi at tilbyde vores opgaver på flest mulige platforme. Du behøver derfor ikke nøjes med at løse opgaverne direkte på hjemmesiden.

Da vi efterhånden har udviklet tre forskellige apps til henholdsvis Android og iOS beder vi dig først klikke dig videre nedenfor.

iOS eller Android – vælg din gratis krydsords app:

 

Android logo - krydsords apps til Android             iOS - logo - krydsords app til ios / apple / iphone / ipad

Ved at klikke på det rette ikon (afhængigt af om du har en enhed – telefon eller tablet/iPad – der kører på iOS fra Apple Android) kommer du direkte ind i App Store eller Google Play hvorfra du kan hente krydsords-appen.

Når du har installeret appen på din smartphone eller tablet, er du klar til at gå i gang med at løse opgaver. Appen er 100% gratis at bruge – og vi har forsøgt at holde niveauet af reklamer nede på et minimum.

Én app til alle krydsord

Vi har indtil december 2020 kørt med 3 forskellige apps i Danmark. Herefter slog vi alle apps sammen til én samlet app – en app hvor man udover flere forskellige sværhedsgrader og opgavestørrelser på dansk, også kan finde opgaver på engelsk, svensk og tysk – og senere er det planen at tilføje fransk, spansk og portugisisk. Vi har nemlig et ønske om at lave en global app som udbreder skandinaviske krydsord til krydsordsløsere i hele verden.