Konkurrencer på Krydsord.dk

Her på siden finder du de aktive konkurrencer der måtte køre på Krydsord.dk – samt et arkiv over tidligere konkurrencer. 

Aktive konkurrencer

Der er ingen aktive konkurrencer – men husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, da vi ofte holder konkurrencer herigennem – eller ganske enkelt bare giver en lille gratis gave til vores modtagere af nyhedsbrevet 🙂

Tidligere konkurrencer:

Maj 2022: Vi har trukket lod om (endnu) et gavekort til Kapini.dk – Vi trak lod blandt alle der havde tilmeldt sig vores nyhedsbrev i april ) og et par dage af marts) 2022.

Stort tillykke til Inge, som er blevet kontakte på mail omkring gavekortet!

Januar 2022: Vi sætter 2 gavekort a 500,- på højkant fra Kapini.dk – vores gode venner fra Kapini.dk har været så søde at donere hele 2 gavekort til deres webshop hvor de sælger smukke og unikke smykker i gulv sølv, og alskens andre materialer.

Sådan deltager du:

Vi vil ikke lægge skjul på, at vores konkurrencer blandt andet skal tjene det formål, at vi ønsker os endnu flere dejlige mennesker til at løse krydsord i vores app – og derfor er der også nogle enkelte ting der gør sig gældende, hvis man ønsker at deltage. Det er følgende:

  1. Du skal downloade vores gratis app (hvis du ikke allerede har gjort det). Opgaven kan kun løses i appen.
  2. Du skal løse opgaven korrekt – opgaven findes under ‘Konkurrence’ i listen over danske opgaver
  3. Når opgaven er løst korrekt skal du klikke ‘del’ (se billedet her på siden) og sende en email til svar@krydsord.dk – ønsker man det kan man også sætte venners email på.
  4. Man skal udfordre en ven i den tråd vi har oprettet på Facebook – du ‘tagger’ din ven ved at skrive vedkommendes navn – uanset om din ven vælger at deltage eller ej, så er du sikret en plads i konkurrencen, når blot du har gjort din del. Og når du er nået hertil, har du gjort din del:-)

Klik på billederne for at forstørre dem:

Vi trækker 2 vindere tirsdag d. 15. februar!

Vinderne bliver trukket tilfældigt via en ‘random number generator’. Man kan kun deltage én gang per person (det nytter altså ikke at skrive to gange i Facebook-tråden).

Konkurrencen er ikke købsbetinget – alle kan deltage uanset om de har købt sig til reklamefri.

Vinderne kontaktes direkte af Krydsord.dk 

 

Hent appen i Play eller AppStore

For at deltage i konkurrencen, er du nødt til at hente vores gratis app. Det gøres ved at klikke på linket herunder – afhængigt af, om du har Android (Play) eller Apple (AppStore). Appen er kompatibel med smartphones såvel som tablets.

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!