Download app til iphone

Hvis du er i tvivl om, hvorledes du helt præcist får fat i Wordfeud app’en til din iPhone (eller iPad) downloadet den og oprettet en konto – så vil vi meget gerne hjælpe dig. Det er ikke så meget anderledes at finde app’en på andre Smartphones. Eksempelvis på Android. Her går du blot ind i Android Market, og følger samme trin som nedenfor. Hvis du er i tvivl om noget, kan du som altid kontakte os på hanne@krydsord.dk

Følg 6 nemme trin

1: Find AppStore-ikonet på din iPhone/iPad

Når du trykker på det, kommer du ind i AppStore, og det er her vi gerne vil finde Wordfeud. I bunden er der en lille værktøjslinje. Her vælger du “Søg”.

2: Skriv Wordfeud i søgefeltet

Så kommer billedet frem, som du ser det til højre. Det er muligt at det vil ændre sig med tiden, men Wordfeud bør altid være i toppen.

3: Tryk på søgeresultatet Wordfeud

Du kommer videre til en side, hvor der står lidt omkring spillet. Her kan du vælge at læse lidt omkring hvad spillet kan, eller du kan vælge at stole på os når vi siger:

4: Tryk på den blå “Install” knap i højre hjærne

Bed AppStore om at indstallere Wordfeud på din telefon.

5: Indtast din AppStore adgangskode

Så Apple på den måde ved at det er dig.

6: Vent på at programmet hentes

Mere er der ikke at gøre. Nu går der et par minutter mens Wordfeud App’en installerer sig på din iPhone / iPad, og så er du klar til at oprette en konto. Det ser ud som på det sidste billede. Billede af APP der indlæses Rigtig god fornøjelse!

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!