Sponseret indhold

Hurtigt internet er vigtigt, når man spiller krydsord online

Uanset om man spiller krydsord på nettet eller mere krævende onlinespil på sin computer eller andre devices, er det vigtigt med en internetforbindelse, som ikke er langsom eller falder ud i tide og utide og derved forstyrrer ens spil.

Derfor kan det være en god idé at se både på sin nuværende udbyder og andre internetudbydere, så man nemt og hurtigt kan finde det billigste internet, der opfylder ens krav til hastigheder og pålidelighed.

Man kan med fordel se på forskellige internettest og benytte kort over de forskellige udbyderes dækning for at finde billigt internet på sin adresse.

puslespil-brikker

Hvad har indflydelse på ens internethastighed?

Når man vælger en internetudbyder og et godt internet abonnement, er det ikke lige meget, hvilken internet pakke man vælger til sin husstand. Der er nemlig mange ting, som har indflydelse på nettets hastighed, og det er vigtigt at tage med i sine overvejelser. Generelt får de fleste danskere leveret internet via enten bredbåndskabler eller fiberkabler, og selvom begge måder giver en hurtig og billig forbindelse, kan ens adresse faktisk have betydning for, hvad man kan få af internetabonnementer, og hvor hurtig forbindelsen er. Det er nemlig ikke alle steder i Danmark, hvor der er lagt fiberkabler. Til gengæld har langt de fleste adgang til bredbåndskabler.

Der gælder normalt, at fiber giver den hurtigste og mest pålidelige internetadgang, men bredbånd kan ligeledes levere en solid forbindelse. Spiller man krydsord og lignende spil, vil man ofte heller ikke have brug for de høje hastigheder, som man kan få ved fiber, og man kan således sagtens nøjes med bredbånd. Er man mange i husstanden, som skal spille online samtidig eller fx streame i høj kvalitet, kan man dog med fordel overveje en hurtigere fiberforbindelse. Det kan man, fordi der kræves flere Mb/s for hver bruger, der benytter sig af nettet samtidigt.

Hvordan finder man det billigste internet?

Der er mange udbydere af internetløsninger på det danske marked, og det kan derfor være en større opgave at finde frem til det billigste internet for lige netop din husstand. Generelt er det en god idé at gøre brug af diverse internettest og se på kort over dækningen i ens område, så man får et generelt overblik over mulighederne i ens nærområde og de gængse priser på internet.

Man kan med fordel også gøre brug af en hastighedstest for at se, om ens nuværende internetabonnement leverer en hurtigt nok forbindelse til ens behov. Derudover er det en rigtig god idé at overveje sit behov for internet – jo flere der er på nettet samtidig, jo større en internetpakke har man brug for. Generelt siger man, at man skal bruge minimum 20 Mb/s per person, som er på nettet. Dette tal stiger, hvis man spiller krævende spil på nettet eller fx streamer meget. Når man har styr på, hvor mange Mb/s man har brug for, er det bare at finde den bedste internetudbyder i ens nærområde, der leverer den billigste løsning.

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!