Sponseret indhold

Det kan være svært at finde på hyggelige aktiviteter, man kan lave med børnene.

Her er tre forslag til kreative projekter, som I for eksempel kan lave sammen – man kan lave perleplader, gå på opdagelse i naturen og give en historie liv, gennem tegninger.

Lav perleplader sammen med børnene

En af de sjoveste aktiviteter, man kan lave med børnene, er at lave perleplader.

Det kræver ikke ret meget, og det er en hyggelig aktivitet, som både børn og voksne kan nyde.

For det første skal man have fat i nogle perler – det kan for eksempel være hama perler. Dernæst skal man selvfølgelig også have fat i en plade at sætte perlerne fast på.

Når først man har perlerne og pladen, så gælder det om at sætte gang i fantasien, for der er ingen regler for, hvordan ens perleplade skal se ud. Det kan være en smuk sommerfugl eller et sjovt dyr.

Når man er færdig med at lave sin perleplade, og den er blev strøget eller varmet i ovn, kan man hænge den op på væggen eller give den til en, man holder af.

Mor og barn tegner ved bord

Gå på opdagelse i naturen og lav en collage af de ting, I finder

Naturen er en fantastisk kilde til inspiration, og det kan være en rigtig god idé, at tage på opdagelse i naturen med sine børn for at finde inspiration til nye projekter. Dette kan eksempelvis være et collage-projekt, hvor I sammen kan gå på opdagelse i skoven eller parken og finde forskellige ting, I kan bruge til at lave jeres egen unikke collage.

Dette projekt er især godt for børnene, da det giver dem mulighed for at udfolde deres kreativitet på en helt anden måde, end hvad de er vant til.

Skab en fortælling med tegninger og ord

En fortælling kan være mange ting. Det kan være en historie, som man har fundet på selv, eller det kan være en historie, som man har fået fortalt. En fortælling kan også være et eventyr, som man har læst i en bog. Tegningerne kan hjælpe med at skabe et visuelt udtryk for historien, og de kan også gøre den mere interessant at lytte til. Tegningerne til fortællingen kan bruges til at beskrive de forskellige elementer i historien, og de kan også bruges til at give den et mere personligt præg.

Forhåbentlig har du fået ny inspiration til kreative projekter, du kan lave med dine børn, når det er tid til hygge og nærvær derhjemme.

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!