Krydsordbog

Krydsordbog på nettet. Få hjælp til dine krydsord med vores smarte krydsordbog – eller ‘krydsordsordbog’ afhængigt af temperament.

Med ordbogen kan du nemt og elegant finde frem til de bogstaver i ethvert ord, som giver dig problemer.

Online krydsordbog

Få hjælp til dine krydsord – sådan gør du:

Krydsordbogen er ganske simpel (og gratis at benytte, naturligvis). Du benytter et ? for hvert ukendt bogstav i et ord. De kendte bogstaver skriver du ind på deres rette placering i ordet.

Eksempel: G??mi?ed

Kan du regne ud hvad der skal stå der? Hvis ikke, så prøv det af i krydsordsordbogen ovenfor. Du kan eventuelt nøjes med at kopiere teksten og sætte ind i værktøjet øverst på siden.

Kryds og tværs ordbog lige ved hånden

Vi har gjort vores bedste for, at gøre vores kryds og tværs ordbog så nem at bruge som overhovedet muligt.

Den er designet til både mobil, tablet og pc (og Mac, naturligvis) og du har derfor hele tiden ordbogen lige ved hånden. Også når du tilfældigvis finder en kryds og tværs i et gammelt ugeblad imens du venter ved frisøren 🙂

3 ordbøger = 1 krydsord ordbog

I vores stræben efter at overgå de allerede eksisterende ordbøger på nettet, så har vi kombineret flere ordbøger, således at du har muligheder for at afsøge selv de skæveste kroge af det danske sprog – thi man ved aldrig hvilket lunefuld hjørne de gode konstruktører er i, når de konstruerer kryds og tværs 🙂 

 

5/5
Vores rating er 4.7 i App Store
Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!