Krydsord på fransk

Parlez-vous français? Hvis svaret er ja, så vil du ganske givet få meget ud af vore gratis krydsord på fransk. Vi gør dog opmærksom på, at opgaverne er i sværhedsgraden ‘medium’ (henvendt til franskmænd) – så er du nybegynder, skal du ikke slå dig oven i hovedet, såfremt du har svært ved at følge med.

Vi har planer om på lidt længere sigt, at lægge nemmere opgaver ud på siden – og derudover arbejder vi også på, at få en fransk krydsordbog gjort tilgængelig.

Og er det alligevel ikke helt nok, så husk at der ligger mere end 100 gratis krydsord på fransk og venter dig i vores gratis krydsords app.

Er du yderligere sproginteresseret, så husk at besøge vores krydsordssider på fremmedsprog – klik blot på flaget øverst til højre og vælg dit ønskede sprogområder.

Scroll lidt længere ned, og se om du kan løse vores franske kryds og tværs.

Allez!

 

Find mange flere opgaver i app'en

Vi får jævnligt mails fra folk der spørger efter endnu flere opgaver – og selvom vi faktisk synes, at vi er ganske godt med her på siden (med mere end 25 ugentlige opgaver på dansk) så vil vi naturligvis gerne sikrer os, at alle er klar over, at der i vores app, konstant er omkring 130-150 opgaver tilgængelige – og så tæller vi stadig kun de danske opgaver.

Få 50 krydsord til print - helt gratis
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til hele 50 krydsord - lige til at printe ud og gå i gang med. 

You have Successfully Subscribed!

Hent vores app!
Masser af krydsord i alle sværhedsgrader!
4.7/5